Marinapark Volendam

70

Marinapark Volendam laat u genieten van waterplezier op en rondom het IJsselmeer en de eigen jachthaven van het park. Het vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad met kinderbad en er is de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Breng een bezoek aan het mooie vissersdorp Volendam en bezoek een klompenmakerij of kaarsboerderij of laat een foto van u maken in de Volendamse klederdracht. Ook de bruisende stad Amsterdam is zeker een bezoekje waard, deze ligt op nog geen 20 km afstand van het park. Alle vakantiehuizen zijn uniek met verschillend aantal kamers, ligging aan het water of bij de jachthaven en/of extra luxe zoals een privé-sauna. Alle woningen zijn in Volendamse stijl gebouwd en kijken uit over het IJsselmeer of het prachtige landschap.

Bijzonderheden marinapark volendam

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Overdekt zwembad, Fietsverhuur, Strand, Wandelen, Fietsen, Watersport, (Jacht)haven, Bootverhuur, Kinderclub, Speeltuin, Winkel, Supermarkt, Receptie, Wasgelegenheid, Restaurant, Recreatiezaal,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van € 50 p.p. verlangd. Voor verblijven tijdens de Volendamse kermis (meestal eerste weekend van september), wordt een extra waarborg van € 50 per persoon berekend. Ook zijn de schoonmaakkosten verplicht. Het zwembad is, met uitzondering van de schoolvakanties, op woensdagmiddag gesloten. Er is parkeergelegenheid nabij de woning. In het weekend van 6 t/m 9 september 2019 is de beroemde kermis in Volendam. In dit weekend zijn de eindschoonmaak en bedlinnen verplicht. Ook wordt er een borg van € 50,- per persoon berekend. In 2020 zal het kermisweekend van 4 t/m 7 september zijn. Ook dan zijn bovenstaande regels van kracht.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging marinapark volendam

De ligging van "marinapark volendam" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.