Brasserie 't Stolpje

6

Welkom bij Brasserie 't Stolpje! Onze brasserie is gelegen in het centrumgebouw van Bungalowpark Zuiderzee en heeft een groot terras met speelweide. Het terras ligt deels aan het water, het is dan ook mogelijk om aan te meren of vanaf ons een bootje te huren!

Bungalowpark Zuiderzee is een prachtig vakantiepark in het waterrijke Medemblik met luxe vakantiehuizen aan het water. Met een ligging aan het IJsselmeer geniet je van een waterrijk uitzicht. Het vakantiepark biedt zes soorten bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn gelegen aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger voor een sloep of een boot. De luxe bungalows zijn rookvrij en zijn voorzien van alle comfort die je maar kunt wensen, zoals een open keuken welke compleet ingericht is, badkamer met douche en/of bad, ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras, een tuin met een ligging aan het water en parkeergelegenheid.

In de omgeving van Medemblik beleef je veel actie en ontspanning. Je kunt hier gaan zeilen, surfen, zwemmen, zonnebaden, vissen, varen, kiten en uitwaaien aan het IJsselmeer. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en beschikt over een groot aantal historische gebouwen en gevels. Er zijn ook diverse musea zoals het Zuiderzeemuseum, bezienswaardigheden zoals Kasteel Radboud en diverse uitstapjes naar bijvoorbeeld Sprookjeswonderland of Funfestijn Medemblik. Je kunt ook een bezoek brengen aan Amsterdam. De hoofdstad is ongeveer een uur van het park verwijderd.

Boekingsinformatie
Bungalowparkzuiderzee.nl logo
Laatste bungalowparkzuiderzee.nl nieuws
Kortingen tot 30% in de maanden januari en februari

Boek nu met tot 30% korting uw winterverblijf.

Meer informatie

Ligging brasserie 't stolpje

De ligging van "brasserie 't stolpje" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Brasserie 't Stolpje

Restyled 4 pers.

Restyled 4 pers.

Klassieke bungalow 6 pers.

Klassieke bungalow 6 pers.

Standaard Sauna 6

Standaard Sauna 6

Standaard 6 pers.

Standaard 6 pers.

Comfort 6 pers.

Comfort 6 pers.

Restyled 6 pers.

Restyled 6 pers.

Sauna Bungalow 6 pers.

Sauna Bungalow 6 pers.

Comfort Plus 6 pers.

Comfort Plus 6 pers.