Kustpark Egmond aan Zee

70

Kustpark Egmond aan Zee ligt in een natuurgebied en op een steenworp afstand van het duingebied en Noordzeestrand van Egmond aan Zee. Het vakantiepark bestaat uit een camping en een gedeelte waar comfortabele chalets staan. De belangrijkste faciliteiten voor u en uw kinderen, zoals zwembad en een speeltuin, bevinden zich direct op het park. Als u iets anders wilt doen dan genieten van zon, zee en strand, leent deze omgeving zich prima voor het maken van uitstapjes. Zo zijn er diverse wandel- en fietsroutes door de duinen en de directe omgeving en de gezellige kaasstad Alkmaar vindt u op ca. 10 autominuten. Egmond zelf heeft vele gezellige restaurantjes, terrasjes en een winkelstraat. Kortom; een park met alle ingrediƫnten voor een geslaagde vakantie en tevens een prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken.

Bijzonderheden kustpark egmond aan zee

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Strand, Wandelen, Fietsen, Kinderclub, Speeltuin, Minimarket, Receptie, Wasgelegenheid,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 vindt de jaarlijkse PWN Egmond Wandel Marathon plaats, welke altijd druk wordt bezocht. Hierdoor zal de toegankelijkheid tot het park beperkt zijn, het dorp wordt tijdens de marathon afgesloten voor verkeer. Op ons park Kustpark Egmond aan Zee zal in vorstperiodes geen gebruik kunnen worden gemaakt van de wasserette. Dit in verband met bevriezing van de leidingen. In het laagseizoen van 02-11-2018 tot 21-12-2018, 04-01-2019 t/m 15-02-2019 en 01-11-2019 t/m 20-12-2019 zijn de faciliteiten gesloten in de midweken.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging kustpark egmond aan zee

De ligging van "kustpark egmond aan zee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.