Bospark de Bikkels

40

Op Bospark De Bikkels kunt u genieten van het goede Brabantse leven in al haar aspecten. U vertoeft midden in het afwisselende landschap van De Peel; één van Nederlands mooiste natuurgebieden. Het autovrije park is uiterst geschikt voor jonge gezinnen mede dankzij de vele faciliteiten en diverse sportieve mogelijkheden. Vele wandel- en fietsroutes leiden u langs een bijzondere combinatie van natuur, cultuur en historie.

Bijzonderheden bospark de bikkels

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Biljart, Midgetgolf, Sportveld(en), Tafeltennis, Wasgelegenheid, Restaurant, Bar, Afhaalrestaurant, Snackbar,

Parkeren: het park is autovrij; vanaf de centrale parkeerplaats zijn er wagentjes om uw bagage naar de bungalow te vervoeren, zelf dient u te lopen. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. In het laagseizoen van 26-10-2018 t/m 04-01-2019 zijn de faciliteiten gesloten in de weekenden en midweken. De receptie is in deze periode geopend op maandag en vrijdag. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van het zwembad op Bospark het Wolfsven. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Korting tot wel 30%

Na maanden rondom huis, is het fijn om er even uit te zijn. Dat doe je dichtbij én verantwoord op een van onze bestemmingen. Nu: korting tot wel 30% op je boeking.

Roompot doet alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. Check de pagina met actuele coronamaatregelen. Verandert de situatie? Met de zekerheid van onze omboekgarantie is het aanpassen van je vakantie geen probleem. Dit kan gratis tot 28 dagen voor aankomst.

Meer informatie

Ligging bospark de bikkels

De ligging van "bospark de bikkels" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.