De Katjeskelder-Roemrijk Brabant

40

De Katjeskelder is een rustig zeer kindvriendelijk familie park met veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, midgetgolfbaan en diverse speeltuinen. Het park ligt in het bosgebied van De Vrachelse Heide en grenst vrijwel aan het uitgestrekte bosgebied van Oosterheide' en de boswachterij Dorst. In deze gebieden zijn vele wandel- en fietsroutes aanwezig. Verder ligt het Nationaal Park De Biesbosch op slechts 7 kilometer van dit park. Met verschillende type woningen is er voor ieder wat wils. U zult zich op dit park meteen thuis voelen!

Bijzonderheden de katjeskelder-roemrijk brabant

Parkfaciliteiten:
Openlucht zwembad, Subtropisch waterparadijs, Midgetgolf, Wandelen, Fietsen, Speelparadijs, Recreatieteam, Supermarkt, Receptie, Wasgelegenheid, Restaurant, Snackbar,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van de Katjeskelder gesloten van maandag 14 januari tot en met vrijdag 19 januari 2019.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging de katjeskelder-roemrijk brabant

De ligging van "de katjeskelder-roemrijk brabant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.