Vakantiepark De Reebok

40

Vakantiepark De Reebok ligt in de mooie bossen rondom Oisterijk, ook wel "de Parel in het groen" genoemd. Het grenst direct aan het 1200 ha. grote natuurgebied De Kampina; een uitgestrekt heide- en bosgebied waar je heerlijke wandelingen en/of fietstochten kunt maken. Het park bestaat uit een gezellige camping en een apart deel waar de luxueuze boshuizen gelegen zijn. Er zijn voldoende leuke faciliteiten op het park, zoals een speeltuin, restaurant, dierenweide en snackbar. Voor waterpret is het op loopafstand gelegen Strand- en recreatienatuurbad Staalbergen een aanrader. Hier maak je als gast van De Reebok gratis gebruik van. Het gezellige centrum van Oisterwijk bereik je vanaf het park middels een 3 km. lange wandeling door bos- en vennengebied. Ook in de omgeving is voldoende te doen. Vanuit Oisterwijk rijdt er twee keer per uur een trein naar het gezellige Eindhoven en Tilburg. Het Safari- en Speelpark Beekse Bergen, De Efteling en een uitstapje naar België zijn goede invullingen voor een dagtrip. Alle ingrediënten voor een leuke en afwisselende vakantie zijn dus aanwezig!

Bijzonderheden vakantiepark de reebok

Parkfaciliteiten:
Jeu de boules, Sportveld(en), Wandelen, Fietsen, Kinderboerderij, Recreatieteam, Speeltuin, Minimarket, Receptie, Parkeerplaats, Restaurant, Snackbar,

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren en festival-gangers.

Boekingsinformatie
Belvilla.nl logo
Laatste belvilla.nl nieuws
Lastminute kortingen tot 65%

De zomervakantie, de mooiste tijd van het jaar! Lekker met het hele gezin luieren op het strand, eropuit trekken in de bossen of spetteren in het zwembad. Boek een vakantie met korting tot wel 65%.

Meer informatie

Ligging vakantiepark de reebok

De ligging van "vakantiepark de reebok" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.