Camping de Peelpoort

40

Voor natuur- en rustzoekers is Camping de Peelpoort bij uitstek geschikt. Deze locatie kenmerkt zich door comfortabele accommodaties, schitterende natuur en Brabantse gezelligheid. Op dit rustige vakantiepark, dat deels bestaat uit traditionele camping, zijn alle voorzieningen en accommodaties van hoge kwaliteit. U treft er enkele kleine faciliteiten aan zoals een jeu-de-boules baan en speeltuin. Ook kunt u er fietsen huren en is de sfeervolle Brasserie 't Turfke een uitgelezen plek om te genieten van een lekker hapje en drankje. Dit kan variëren van een uitgebreid ontbijt tot een heerlijk diner en alle wat er tussen zit.

Camping de Peelpoort dankt haar naam natuurlijk aan het feit dat het op steenworp afstand ligt van Nationaal park de Groote Peel; een schitterend natuurgebied dat vooral wandelend het beste te ontdekken is. Direct naast het vakantiepark treft u nóg een prachtig gebied genaamd De Witte Bergen. Een kleine, maar prachtige plek dat beschikt over mooi viswater en waar u bijvoorbeeld op een mooie zomeravond nog even kunt genieten.

Met al deze ingrediënten komt u absoluut tot rust op Camping de Peelpoort!

Bijzonderheden camping de peelpoort

Parkfaciliteiten:
Fietsverhuur, Jeu de boules, Vissen, Wandelen, Fietsen, Speeltuin, Receptie, Wasgelegenheid, Internettoegang, Parkeerplaats, Restaurant, Bar,

Boekingsinformatie
Belvilla.nl logo
Laatste belvilla.nl nieuws
Lastminute kortingen tot 65%

De zomervakantie, de mooiste tijd van het jaar! Lekker met het hele gezin luieren op het strand, eropuit trekken in de bossen of spetteren in het zwembad. Boek een vakantie met korting tot wel 65%.

Meer informatie

Ligging camping de peelpoort

De ligging van "camping de peelpoort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.