Vakantiepark Herperduin

40

Vakantiepark Herperduin is uniek gelegen temidden van bossen, vennen en zandverstuivingen, op de grens van Brabant en Gelderland, zo'n 5 kilometer van de rivier de Maas. De talloze voorzieningen zoals het zwembad, vele sportmogelijkheden en een restaurant met bar en terras, maken dit vakantiepark compleet. Alleen op wisseldagen kunt u met de auto naar uw accommodatie om uw bagage bij uw vakantieverblijf te brengen. Verder is het park geheel autovrij. Binnen een straal van 5 - 15 km zijn er voor de oudere jeugd en volwassenen gezellige uitgaansmogelijkheden, vele winkels, terrasjes en weekmarkten. Ongestoord wandelen, trimmen of fietsen (welke op het park te huren zijn) kunt u in het schitterende natuurgebied van Herpen. Kortom: Herperduin biedt u het ontspannen gevoel waar vakantie voor bedoeld is.

Bijzonderheden vakantiepark herperduin

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Overdekt zwembad, Fietsverhuur, Midgetgolf, Tennisbaan, Tafeltennis, Wandelen, Fietsen, Bolderkar verhuur, Recreatieteam, Speeltuin, Minimarket, Broodjesservice, Receptie, Wasgelegenheid, Internettoegang, Parkeerplaats, Restaurant, Bar, Snackbar,

Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend. Houdt u er rekening mee dat een baby ook als persoon wordt meegenomen. Het maximaal aantal toegestane gasten is dus inclusief babies! Verwarmd overdekte zwembad met apart kinder- en peuterbad geopend van 1 april tot eind oktober. Recreatieteam aanwezig in hoogseizoen. Enkele faciliteiten tegen betaling. Het terrein van vakantiepark Herperduin is autovrij. Op aankomst- en vertrekdag mag u uw auto wel bij uw huisje plaatsen. Bij bungalowpark "de Bosrand" geldt dat uw auto uw gehele verblijf bij uw woning geplaatst mag worden. Dit park is vuurwerkvrij.( op het park mag geen vuurwerk afgestoken worden, maar omgevingsgeluiden kunnen niet worden uitgesloten).

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging vakantiepark herperduin

De ligging van "vakantiepark herperduin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.