Vakantiepark Weerterbergen

40

Dit ruim opgezette, gedeeltelijk autovrije vakantiepark grenst aan de Weerter en Budeler bergen, met uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden. De ligging, de vele en vooral ook de diverse faciliteiten en de kwaliteit maken deze locatie zeer geschikt voor jong en oud. Ook in de omgeving zijn vele mogelijkheden om te vertoeven. Omdat het park in een prachtig natuurgebied ligt, zijn er fiets-, wandel- en mountainbikeroutes in overvloed. Met het hele gezin kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de Efteling of Dierenrijk Europa. Of wat te denken van gezellige steden als Eindhoven of Maastricht. De eindeloze mogelijkheden op het park en in de directe omgeving zorgen ervoor dat u uw vakantie kunt indelen zoals u dit wilt.

Bijzonderheden vakantiepark weerterbergen

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Subtropisch waterparadijs, Golfslagbad, Whirlpool, Bowlingbaan, Fietsverhuur, Kano-verhuur, Tafeltennis, Recreatieteam, Kinderclub, Winkel, Supermarkt, Solarium, Receptie, Restaurant, Bar, Snackbar,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging vakantiepark weerterbergen

De ligging van "vakantiepark weerterbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.