Bungalowpark Schin op Geul

40

Het ultieme vakantiegevoel beleven in Zuid-Limburg? Bungalowpark Schin op Geul maakt het mogelijk! Het park ligt in de glooiende heuvels, temidden van uitgestrekte bossen, met een weids uitzicht over het Geuldal. Dit wordt ook wel het "Sjoenste plekske van Zuid-Limburg" genoemd. Er zijn diverse (sportieve) faciliteiten op het park aanwezig. Zo is er een bowlingbaan, een overdekt speelparadijs, all weather tennisbanen en sportvelden. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Bezoek ook eens de steden Maastricht, Aken en Luik. Deze steden zijn vanuit Walem prima te bereiken en hebben alle een geheel eigen sfeer. Het Dierenpark Gaiazoo in Kerkrade, ontspannen in Thermae2000 in Valkenburg, Kasteel Hoensbroek, Pretpark De Valkenier, de Brand bierbrouwerij (de oudste van Nederland) en de mergelgrotten in Valkenburg zijn andere tips voor uitstapjes.

Bijzonderheden bungalowpark schin op geul

Parkfaciliteiten:
Bowlingbaan, Fietsverhuur, Tennisbaan, Sportveld(en), Tafeltennis, Wandelen, Fietsen, Indoor speelruimte, Speelparadijs, Speeltuin, Minimarket, Kiosk, Vergaderruimte, Receptie, Wasgelegenheid, Internettoegang, Restaurant, Bar, Afhaalrestaurant, Snackbar,

Tegen 15 euro voorkeurskosten per onderdeel, boek je een huisdiervrije of huisdiervriendelijke, of een rookvrije/roken toegestaan bungalow. Neem hiervoor contact op met ons Customer Contact Center.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging bungalowpark schin op geul

De ligging van "bungalowpark schin op geul" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.