Resort Mooi Bemelen

12
Resortmooibemelen.nl logo

Overnacht in de luxe vakantiehuisjes van Resort Mooi Bemelen. Je hebt de keuze uit vier type luxe vakantiewoningen geschikt voor 4, 6, 8 en 12 personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken, zoals een open keuken met vaatwasser, oven-/combimagnetron en een ruime terras met buitenhaard. De vakantiewoningen bestaan uit:
- Biebosch (4 persoons)
- Ravenbosch (6 persoons)
- Schaelsbergerbosch (6 persoons)
- Groepsaccommodatie (12 persoons)

Resort Mooi Bemelen kenmerkt zich als een uniek vakantiepark in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Je vindt er luxe vakantiewoningen en ruime villa's met een uniek Limburgs design. Of je nu op zoek bent naar een luxe verblijf in een schitterende cultuurrijke omgeving of kampeervakantie in het groen. Resort Mooi Bemelen is slechts 20 rijminuten verwijderd van Maastricht en biedt de ideale uitvalsbasis om de historische stad te bezoeken.
Een vakantie op Resort Mooi Bemelen is een belevenis voor alle leeftijden. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig, maar ook een wellness center waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor sportieve activiteiten kun je terecht in de indoor gym en multifunctionele sportbaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven op het park. Ze kunnen zich onder andere vermaken in de (binnen)speeltuin en op het springkussen.

Boekingsinformatie

Ligging resort mooi bemelen

De ligging van "resort mooi bemelen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Resort Mooi Bemelen

Ravenbosch+ Sauna

Ravenbosch+ Sauna

Biebosch

Biebosch

Ravenbosch+ (4 pers.)

Ravenbosch+ (4 pers.)

Ravenbosch (4 pers.)

Ravenbosch (4 pers.)

Ravenbosch+ (5 pers.)

Ravenbosch+ (5 pers.)

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Ravenbosch

Ravenbosch

Schaelsbergerbosch+

Schaelsbergerbosch+

Ravenbosch+

Ravenbosch+

Groepsaccommodatie (12 pers.)

Groepsaccommodatie (12 pers.)