Klein Vink

40

Klein Vink is een gastvrij vakantiepark gelegen midden in het Nationaal Park De Maasduinen. Naast het park is het welbekende kuuroord Thermaalbad Arcen gelegen, een heerlijke bron van ontspanning. Als gast van Klein Vink kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Thermaalbad Arcen. Hier kunt u genieten van de diverse thermaalbaden, sauna’s en wellnessbehandelingen. Het vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad, een grote zwem-, surf- en roeivijver en een uitgebreid aanbod aan sport en spelmogelijkheden. Daarnaast zijn er in deze omgeving vele fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur. Een uitstapje naar de kasteeltuinen van Arcen, Toverland of een van de Duitse steden zoals Keulen en Düsseldorf is zeker de moeite waard. Er worden geschakelde, ruime bungalows verhuurd. Iedereen kan hier genieten van een zorgeloze vakantie.

Bijzonderheden klein vink

Parkfaciliteiten:
Overdekt zwembad, Zwemvijver, Fietsverhuur, Midgetgolf, Jeu de boules, Kano-verhuur, Tennisbaan, Tafeltennis, Vissen, Recreatieplas, Wandelen, Fietsen, Bolderkar verhuur, Kinderclub, Speeltuin, Supermarkt, Beautycentrum, Receptie, Wasgelegenheid, Restaurant, Bar,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. Buiten schoolvakanties is het overdekte zwembad doordeweeks gesloten van 15.00 tot 19.00 uur in verband met zwemlessen. Op dit park wordt gratis sport- en animatie activiteiten aangeboden. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van Klein Vink gesloten van maandag 7 januari tot en met vrijdag 18 januari 2019.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging klein vink

De ligging van "klein vink" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.