Bospark Garderen

70

Bospark Garderen ligt te midden van de Veluwse bossen. Vanaf dit ruim opgezette, bosrijke park loop je dan ook deze bossen en heidevelden in. Een fantastische uitvalsbasis voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten in het grootste, aaneengesloten natuurgebied van Nederland. In de directe omgeving zul je ook vele mogelijkheden vinden voor het maken van uitstapjes. Voorbeelden hiervan zijn: Pretpark Koning Juliana Toren (ca. 14km.), aapjes kijken bij de Apenheul (ca. 15km.) of gezellig shoppen/terrasjes pakken in Apeldoorn (ca. 20km.). Dit vakantiepark maakt deel uit van het naastgelegen WestCord Hotel de Veluwe. U kunt als gast van Bospark Garderen gratis gebruik maken van het verwarmde, openlucht zwembad en tegen betaling van het Wellness Centre. Zo bevat deze locatie alle ingrediƫnten om er een heerlijk verblijf van te maken.

Bijzonderheden bospark garderen

Parkfaciliteiten:
Openlucht zwembad, Fitness, Fietsverhuur, Wandelen, Fietsen, Beautycentrum, Sauna, Solarium, Receptie, Wasgelegenheid, Restaurant, Bar,

Alle bungalows zijn rookvrij.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging bospark garderen

De ligging van "bospark garderen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.