Tusken de Marren

8

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark gelegen aan de Friese wateren. Alle accommodaties zijn gelegen aan het water. Bekijk en boek direct!

Wilt u een huisje huren Friesland aan het water? Zoek niet verder! Tusken de Marren begeeft zich letterlijk tussen de Friese meren. Het vakantiepark heeft zes verschillende villa's en chalets die u kunt boeken vanaf 4 tot 6 personen. Iedere accommodatie ligt aan het water en is voorzien van een privé aanlegsteiger voor een sloep of zeilboot. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een eventuele tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. Alle huisjes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten zoals een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek, badkamer, flat screen tv, gratis wifi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden (afhankelijk van welke vakantiewoning u boekt) voor een sauna, separaat toilet of veranda. Kortom: huisje huren Friesland aan het water is van alle gemakken voorzien! Ziet u uzelf al de Friese wateren verkennen, varend naar dichtbij liggende dorpen en steden? Gan dan snel uw vakantiewoning Friesland aan het water huren.

Het recreatiepark aan het water Tusken de Marren is gevestigd in het Friese plaatsje Akkrum. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die u langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In Akkrum vindt u een divers winkelaanbod, zowel food als non-food. Leuke horecagelegenheden zijn bar/bistro Coopershuis, café Kromme Knilles, hotel-restaurant Goeroes en pizzeria La Ruota. Gedurende het jaar vinden er diverse evenementen plaats, zoals Slingeraap. Jaarlijks wordt de Sneekweek georganiseerd, een 6-daags zeilevenement.

Boekingsinformatie
Tuskendemarren.nl logo
Laatste tuskendemarren.nl nieuws
15% korting in de Kerstvakantie

Kerstcampagne

15% korting in de Kerstvakantie

Meer informatie

Ligging tusken de marren

De ligging van "tusken de marren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Tusken de Marren

Chalet Meine 4

Chalet Meine 4

Vakantiehuis Sneekermeer 4

Vakantiehuis Sneekermeer 4

Vakantielodge Eneva 4

Vakantielodge Eneva 4

Vakantielodge Eneva 6

Vakantielodge Eneva 6

Vakantiehuis Sneekermeer 6

Vakantiehuis Sneekermeer 6

Vakantiehuis Sneekermeer 8

Vakantiehuis Sneekermeer 8