Villaparc Schoonhovenseland

40

Villaparc Schoonhovenseland is een vakantiepark dat optimaal gebruik maakt van de Drentse natuur. Op het park zelf voert de rust de absolute boventoon terwijl zich direct naast het park (en dus op loopafstand) een heerlijk recreatieplas bevindt met een zandstrand. Dit is een geweldige plek om heerlijk te zonnebaden of voor de kinderen om wat in of om het water te ravotten. Tevens treft u hier een restaurant met heerlijk terras.

De omgeving kent een veelzijdig karakter. Loop of fiets de hoek om bij het park en u bevindt zich direct in de Drentse bossen. Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om mooie tochten te maken. Wilt u met het gezin een attractiepark bezoeken dat kunt u terecht bij Attractiepark Slagharen (ca. 13km.) en Avonturenpark Hellendoorn (ca. 50km.). Ook het pittoreske Giethoorn (ca. 52km.) en het dynamische Zwolle (ca. 50km.) zijn goed te bereiken en een bezoekje waard.

Met in het achterhoofd dat u met Villaparc Schoonhovenseland een absoluut rustpunt heeft kunt u overdag mooie plannen maken!

Bijzonderheden villaparc schoonhovenseland

Parkfaciliteiten:
Recreatieplas, Strand, Wandelen, Fietsen, Speeltuin, Receptie, Internettoegang, Parkeerplaats, Restaurant, Bar,

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging villaparc schoonhovenseland

De ligging van "villaparc schoonhovenseland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.