Hansapark Resort am Meer

70

Aan de rand van de badplaats Sierksdorf en direct aan het strand van de Ostsee ligt Hansapark Resort am Meer. Een mooie bestemming op slechts 90 km. van Hamburg. De grootste attractie hier is natuurlijk de Ostsee en het haar strand. Maar een andere publiekstrekker is het attractiepark Hansa-Park. Vanaf het resort is er een directe verbinding met dit amusementspark. Het wordt van elkaar gescheiden door een spoorlijn. In Hansa-Park vind je meer dan 125 attracties, 11 themawerelden, unieke shows, 46 ha. tuinkunst en een uitgebreid culinair aanbod. Het Hansapark Resort am Meer zelf heeft, naast de receptie en een sauna, geen faciliteiten. Het is echter een uistekende uitvalsbasis voor het maken van dagtrips en natuurlijk het strandleven. Sierksdorf zelf is een levendige badplaats met diverse gezellige restaurantjes, cafeetjes en winkels. In de directe omgeving vind je er het Panoramic zwembad, een duikschool, de mogelijkheid om te surfen en parachutespringen. Natuurlijk mag een bezoek aan de historische Hanse Stadt Hamburg niet ontbreken. Je hebt hier uitgebreide mogelijkheden op zowel cultureel, culinair en vrijetijds gebied. Een hippe stad met een bruisend centrum.

Bijzonderheden hansapark resort am meer

Parkfaciliteiten:
Strand, Wandelen, Fietsen, Sauna, Receptie,

De getoonde prijzen bij de accommodaties zijn exclusief de entreeprijzen voor het attractiepark Hansa-Park. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging hansapark resort am meer

De ligging van "hansapark resort am meer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.