Holiday in the city centre of Prague

4
Bungalow.Net logo

Bent u op zoek naar een comfortabele accommodatie in Praag? Dan bent u op de juiste site! Dit in 2009 volledig gerenoveerde 3-verdiepingen gebouw met eigen lift bestaat uit een appartement en een B&B kamer. Deze prachtige accommodatie is gelegen in het centrum van Praag op een rustige, centrale locatie, tussen de twee beroemde Park tuinen Stromovka en Letenské Sady, met een goede toegang tot het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde tramstation ligt op slechts 50 m afstand en de metro ligt op slechts 5 minuten lopen.

Het appartement is comfortabel en modern ingericht en biedt uitstekende diensten: beddengoed en handdoeken, internetverbinding, schoonmaak en ontbijt zijn allemaal inbegrepen in de prijs.
In de directe omgeving vindt u diverse restaurants, bars, winkels, een GELDAUTOMAAT, tal van culturele monumenten en buitenactiviteiten. Binnen 20 minuten lopen bent u in het hart van Praag, waar u de rijke geschiedenis bewonderen, onder andere het oude stadsplein, het Nationaal Museum en het Wenceslasplein. Zelfs de winkelliefhebbers zullen niet vervelen door de verscheidenheid aan winkels en boetieks.
Als u met de auto komt, u parkeren op straat (tegen betaling) of op de bewaakte parkeerplaats op een afstand van 500 m (tegen betaling). Als u liever met het vliegtuig komt, u bestellen voor de vervoersdienst, verstrekt door de eigenaar. In dit geval vermeld dit in de boeking. Al met al een uitstekende accommodatie op een geweldige locatie tegen tegen betaalbare prijzen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging holiday in the city centre of prague

De ligging van "holiday in the city centre of prague" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.