Ondina

7
Bungalow.Net logo

Fantastisch appartement aan het strand, met gemeenschappelijk zwembad en capaciteit voor maximaal 7 personen, in Grau i Platja.

Het is een droom om te kunnen genieten van een heerlijk mediterraan ontbijt aan het strand, terwijl je kijkt naar het kalme blauwe water en het gouden zand en de zachte bries en het geluid van de golven voelt. Dan kunt u naar beneden gaan en genieten van een heerlijke dag op het strand of in de gemeenschappelijke zwembad van het complex, met 14 x 8 m en 0,4 tot 1,75 m diep. Er is ook een speeltuin met schommels en een glijbaan op een grasveld, ideaal voor de kleintjes.



Deze negende verdieping appartement, met lift, beschikt over een ruime woon-eetkamer waar alles te eten of tv kijken met bevoorrecht uitzicht op zee. De gerenoveerde keuken heeft een gasfornuis, een oven en alles wat u nodig heeft om te koken. Precies daar heb je ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. Er zijn twee badkamers met bad in het huis, evenals vier slaapkamers met garderobe, een met een tweepersoonsbed, nog twee met twee eenpersoonsbedden en de laatste met een tweepersoonsbed. Er is ook beschikbaarheid voor een kinderbedje, een kinderstoel en 4 fans.



De accommodatie ligt in Grau i Platja, een magische bestemming voor liefhebbers van het goede klimaat, het strand, de aangename wandelingen en de vrije tijd. Het strand ligt op slechts 10 meter lopen van het appartement, de golfbaan ligt op 24 km afstand en u hebt ook toegang tot alle noodzakelijke voorzieningen, zoals bars, restaurants, cafetaria's en ga zo maar door.



Opmerking: deze verhuur accepteert geen klanten jonger dan 30 jaar oud, behalve wanneer ze met hun ouders reizen. We hebben kopieën van de ID van elke persoon nodig om de boeking te kunnen accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het zwembad is geopend van 1 juli tot 30 september, van 10 tot 15 uur en van 17 tot 22 uur.



Afstanden

Strand: 0,010 km - Playa de Gandía

Luchthaven: 76 km - Valencia

Golfbaan: 24 km - Oliva Nova Golf

Stad: 0km - Grau i Platja

Treinstation: 2,8 km - Grao de Gandía

Bushalte: 0,10 km - Grau i Platja

Veerboot: 46 km - Dénia

Ziekenhuis: 11 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-47628-V







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ondina

De ligging van "ondina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.