Paraíso

6
Bungalow.Net logo

Dit geweldige appartement ligt op 350 meter afstand van het strand in Playa de Gandía met zwembad en twee tennisbanen en biedt accommodatie voor 6 personen.

De gemeenschappelijke buitenruimte van dit gezellige appartement is geweldig. Het beschikt over een geweldig chloorfilter zwembad van 37 x 30 meter met een waterdiepte van 1 tot 2 meter, een kinderbad van 7 x 6 meter en een diepte van 0,5 meter, een buitendouche waar u het zout na een lange dag kunt wassen op het strand en twee tennisbanen waar u geweldige momenten kunt doorbrengen. Daarnaast beschikt het appartement over een prachtig met terras overdekt terras overdekt met de luifel waar u kunt genieten van uw maaltijden met het mooie uitzicht op de bergen.



Binnen vindt u een comfortabele woon - eetkamer met een televisie en airconditioning; de keuken die is uitgerust met een keramische kookplaat en alles wat je nodig hebt om te koken, evenals een wasmachine, strijkijzer en strijkplank; twee badkamers, een met een douche en de andere met een badkuip; en drie slaapkamers allemaal met een kast. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en ruimte voor een babybedje. Een kinderstoel is ook beschikbaar. De tweede slaapkamer heeft een bed op wieltjes en airconditioning. En de laatste slaapkamer heeft een doble bed en toegang tot het balkon.



Playa de Gandía is perfect voor diegenen die van het goede weer houden, omdat dit het hele jaar door altijd leuk is. Het strand is erg uitgebreid en ligt op slechts 350 meter van het appartement. Het is ongeveer 7 km lang wit en fijn zand, ideaal om te genieten van een wandeling wanneer de zon ondergaat. Als u ook van de natuur in de bergen houdt, raden we u aan de zogenaamde Ullal de l'Estany te bezoeken, een van de bronnen die het moeras van Gandía voedt. Het komt uit de nabijgelegen bergen en het zoete water komt uit de ondergrond.



Opmerking: We accepteren geen gasten jonger dan 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn welkom!

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Het zwembad en tennisbanen zijn het hele jaar geopend. De openingstijden zijn van 11:00 tot 15:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Houd er rekening mee dat er geen rackets en ballen aanwezig zijn.



Afstanden

Strand: 0,35 km - Playa Gandia

Luchthaven: 83.6 km - Valencia

Golfbaan: 17,4 km - Playa Gandia

Plaats: 0,01 km - Playa Gandia

Treinstation: 1,8 km - Grao Gandia

Bis stop: 0,75 km - Playa Gandia

Veerboot: 54,8 km - Dénia

Ziekenhuis: 10.6 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-45334-V



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging paraíso

De ligging van "paraíso" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.