Oreneta

8
Bungalow.Net logo


Mooi en gezellig appartement van 110m2 gelegen vlakbij het Gandia Beach. Vanuit het terras kunt u de bergen zien. De accommodatie ligt in de 2e lijn van de zee, en het is geschikt voor 8 personen.

De accommodatie heeft een groot gemeubileerd balkon van 112,8m2 dat zich op de hoek van het gebouw bevindt; Het is voorzien van zonneluifels voor de hete zomerdagen. Op dit balkon kunt u genieten van lunch en diner met uw geliefden en van het goede weer van de regio. De privacy van het appartement is gedeeltelijk. Er is een overdekte parkeerplaats om de stress van parkeren tijdens het toeristische seizoen te vermijden.



In de woonkamer van de woning kunt u ontspannen en tv kijken of een goed boek lezen. De eetkamer is in dezelfde ruimte en heeft 1 tafel, die ontvouwbaar is, zodat u kunt genieten van lunch en diner met uw geliefden. De aparte keuken heeft alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een gasfornuis. Dit appartement beschikt over 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn 4 slaapkamers in de accommodatie: 3 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met 1 tweepersoonsbed. Alle kamers hebben 1 ventilator, 1 radiator (er zijn in totaal 5 ventilatoren en 5 radiatoren in de woning) en kledingkasten. Er zijn 2 badkamers, 1 met een bad en de andere met een douche. U heeft toegang tot een kinderbed indien nodig.



Het brede, fijnkorrelige witte zandstrand van Gandia strekt zich uit over 3,5 km. Er zijn een aantal mini-speelplaatsen voor de kleintjes. Er is ook een promenade van het ene uiteinde van het strand naar het andere, met een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants. Dit strand heeft veel uitgaansgelegenheden omdat het een belangrijke toeristische plek is. Elke zondagmiddag is er een markt (van 15 juni tot 15 september). In de winter vindt de markt zondagmorgen plaats (15 september tot 15 juni). Op slechts 4 km afstand is er een winkelcentrum met veel winkels, bioscopen en restaurants. Als u van de natuur houdt, mis niet de Ullal de L'Estany, een van de bronnen die de moeras van Gandia voeden. Het zoet water komt uit de nabijgelegen bergen, uit de grond naast de Alqueria del Duc. U kunt ook genieten van de Route of the Monasteries, een toeristische route die door de centrale regio's van Valencia leidt en vijf voormalige kloosters met elkaar verbindt, en bezoek ook het Ducal Palace. Als u nog meer tijd heeft, kunt u een van de modernste trekpleisters bezoeken in Valencia, het Museum van Kunsten en Wetenschappen of het beste pretpark in Benidorm, de Terra Mítica.



OPMERKING: Wij kunnen de gasten jonger dan 26 jaar niet accepteren, tenzij ze vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.



Het houden van evenementen is niet toegestaan.



AFSTANDEN

Strand: 0.1 km - PLAYA GANDIA

Luchthaven: 75 km - VALENCIA, MANISES

Golfbaan: 2.2 km - GANDIA GOLF CLUB

Stad: 0.01 km - PLAYA DE GANDIA

Treinstation 0.9 km - Grao De Gandia

Bushalte 0.2 km - PLAYA DE GANDIA

Veerboot: 33 km - DENIA

Ziekenhuis: 5 km - GANDIA. SAN FCO DE BORJA





Toeristenvergunning: AT-28101-V

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging oreneta

De ligging van "oreneta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.