Happy

2
Bungalow.Net logo

Modern appartement in Oliva Nova met een capaciteit voor 2 tot 4 personen. Het is voorzien van airconditioning en biedt toegang tot een groot gedeeld zwembad.

De buitenruimte is fantastisch dankzij het grote gedeelde chloorfilter zwembad met een afmeting van 30 x 15 meter en een diepte van 0,5 tot 1,9 meter. U vindt ook een kinderbad van 0,5 meter waterdiepte. Na een koele duik kunt u ontspannen op het privéterras dat is uitgerust met een tafel en 4 stoelen waar u een heerlijke avond kunt doorbrengen met uw geliefden.



Het appartement is vrij comfortabel en behulpzaam, omdat het beschikt over een grote ruimte die bestaat uit de keuken, de woonkamer en de eetkamer. Het heeft ook een slaapkamer en een vernieuwde en-suite badkamer met een ligbad.



De moderne keuken heeft een keramische kookplaat en is uitgerust met alle benodigde keukengerei om tijdens uw vakantie te koken. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het terras en de bergen en is voorzien van een comfortabele slaapbank en een tv. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Ten slotte is de hele accommodatie voorzien van airconditioning.



Gelegen op slechts enkele minuten van het strand en op ongeveer 2,2 km afstand van de golfbaan van Oliva Nova, is dit appartement perfect voor diegenen die houden van een actieve manier van leven, op hetzelfde moment, in een rustige en familiale sfeer . De plaats biedt alle basisvoorzieningen voor een onafhankelijk verblijf inclusief supermarkten, bars en restaurants.



Huisdieren zijn toegestaan.

het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten

Het zwembad is geopend van 1 juni tot 30 september.

De openingstijden van het zwembad zijn: van 9.00 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur.



Afstanden

Strand: 0,8 km - Oliva Nova

Luchthaven: 94,5 km - Valencia

Golfterrein: 2,2 km - Oliva Nova

Gemeente: 0,01 km - Oliva Nova

Treinstation: 16 km - Gandia

Bushalte: 9 km - Oliva Nova

Veerboot: 20,8 km - Dénia

Ziekenhuis: 15.1 km - Gandia



Toeristenlicentie: VT-46781-V



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging happy

De ligging van "happy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.