Llebeig 2

8
Bungalow.Net logo

Modern appartement gelegen aan de 1e zeelijn in Oliva. Het heeft een fantastisch uitzicht op zee en biedt plaats aan 8 personen.

De gemeenschappelijke tuin heeft een oppervlakte van 250m2 waar kinderen kunnen spelen. In het appartement kunt u genieten van het fantastische uitzicht door het raam in de woonkamer. U hebt toegang tot 1 mobiele barbecue waar u uw verbeelding kunt laten ontketenen om uw beste gerechten buitenshuis te creëren. De privacy van het huis is gedeeltelijk en er zijn 3 plaatsen om voertuigen te parkeren.



De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich in dezelfde kamer. In de woonkamer kunt u ontspannen kijken naar satelliet-tv, genieten van het uitzicht of een goed boek lezen. In de eetkamer staat een grote tafel om te genieten van familiemaaltijden. De moderne keuken biedt alles wat u nodig heeft om elk gerecht dat u van plan bent te bereiden, op een elektrisch fornuis. In het appartement is er 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, 2 met elk 2 eenpersoonsbedden en de overige 2 met elk 1 tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kasten en, indien nodig, toegang tot een kinderbedje voor kleine kinderen. Deze accommodatie heeft 2 badkamers met elk 1 douche en 5 radiatoren voor koude dagen.



In Oliva kunt u gaan zwemmen of gewoon zonnebaden op de grote zandstranden, waar u ook kunt genieten van watersporten zoals sky-surfen. Deze accommodatie ligt op 3 minuten van het Oliva Nova Equestrian Centre, waar u privélessen kunt nemen en waar ook staatskampioenschappen worden gehouden. Verder is het zeer dicht bij een 18 holes-par 72 golfbaan; de ideale plek om de dag door te brengen met oefenen van je swing. De accommodatie ligt ook dicht bij het natuurpark Montgó, dat ideaal is voor wandelaars, en het landbouwgebied van Oliva, waar het Font Salada, met gunstige eigenschappen voor de huid, ligt.



Opmerking: groepen van personen onder de 25 jaar oud worden geaccepteerd. De ID van elke bewoner is nodig om de reservering te accepteren.



Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze accommodatie.

Uw huisdier is welkom, als het maar meer dan 50kg weegt.



Afstanden:

Strand: 0 km - Oliva

Luchthaven: 95 km - Valencia

Golf: 2 km - Oliva Nova

Stad: 8 km - Oliva

Treinstation: 17 km - Gandia

Bushalte: 8,5 km - Oliva

Veerboot: 20 km - Denia

Ziekenhuis: 16 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-41810-V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging llebeig 2

De ligging van "llebeig 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.