Pandora 2

5
Bungalow.Net logo


Welkom in dit mooie appartement voor maximaal 5 personen dichtbij het strand van Miramar. Geniet van aangename avonden met uw geliefden op het gemeubileerde terras. 

Het appartement van 96 m2 ligt op de begane grond en heeft drie slaapkamers. Een van de slaapkamers is uitgerust met een tweepersoonsbed, de tweede met twee eenpersoonsbedden en de derde met een eenpersoonsbed. Voor de kleinste gasten bieden we graag een babybedje en een kinderstoel. Er is een badkamer met douche bedoeld voor de hele accommodatie. De gezellige woonkamer heeft twee banken, een tv en een eethoek. Hier zijn de gemeenschappelijke maaltijden een aangename ervaring. De aparte keuken is uitgerust met alle keukengerei, zodat u uw geliefden kunt verwennen met heerlijke maaltijden. Er is een wasmachine, strijkplank en strijkijzer aanwezig. 



Het strand Playa de Miramar is heel gezinsvriendelijk en relatief rustig. Ook is het erg populair bij de surfers. In de omgeving vindt u restaurants, bars, winkels en kleine supermarkten. In de bredere omgeving kunt u gemakkelijk andere stranden bereiken zoals Pieles, Daimus, Oliva en Gandia. Voor de sportliefhebbers ligt Golf Oliva Nova op slechts 13,5 km afstand. Cultuurliefhebbers kunnen de oude stadskerk van Gandia bezoeken met zijn beroemde Doge Paleis, het gemeentehuis en de colegiata, een kerk gebouwd op de plaats van een moslim moskee. 



Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Het houden van party's en evenementen is niet toegestaan. 



Afstanden 

Strand: 0,01 km - Miramar Beach 

Luchthaven: 78.5 km - Valencia 

Golfbaan: 13.5 km - Oliva Nova 

Stad: 3,5 km - Miramar 

Treinstation: 7,2 km - Gandia 

Busstation: 3,6 km - Miramar 

Veerboot: 38 km km - Dénia 

Ziekenhuis: 4,6 km - Gandia

Borg: €200,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pandora 2

De ligging van "pandora 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.