Anclatge

5
Bungalow.Net logo


Dit is een mooi appartement op de eerste verdieping van een gebouw met lift. Het biedt plaats aan 5 personen en is ideaal voor gezinnen.



Er zijn twee slaapkamers: één met twee grote eenpersoonsbedden en een andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De woning beschikt over een badkamer en een toilet. We kunnen gratis een kinderbedje verstrekken; vergeet niet om het aan te vragen als u met uw baby komt.



De ruime woonkamer heeft een airconditioning-apparaat (warm/koud) dat de hele woning kan opfrissen. Er is een grote eettafel met stoelen waar u van maaltijden met uw familie kunt genieten. Daarna kunt u ontspannen op de comfortabele bank, tv kijken of naar muziek luisteren.



De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Naast de keuken is er een wasruimte met wasmachine, droogrek, strijkijzer en strijkplank. Hier vindt u ook enkele parasols, ligbedden en strandstoelen die u gratis kunt gebruiken. Het is niet toegestaan om te roken in de accommodatie, omdat er een rookmelder is.



Vanaf het balkon heeft u een gedeeltelijk uitzicht op de zee en het gemeenschappelijke zwembad. Er is een tafel met stoelen, zodat u van een zomerse maaltijd of een lekker ontbijt kunt genieten voor een dag vol activiteiten. Er is ook een parasol.



Het ronde zwembad heeft een diameter van 10 meter. De kinderen hebben hun eigen kinderzwembad voor hun veiligheid.



Deze woning ligt op slechts 80 meter van de zee en dichtbij de boulevard, waar u veel winkels en activiteiten voor de kinderen zult vinden. Ontspanning en comfort staan u te wachten!



Opmerking: deze accommodatie accepteert geen groepen jongeren onder 26 jaar. We hebben een kopie van uw ID nodig om de boeking te accepteren.



Let op: huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden:

Golfbaan: Oliva Nova 16 km

Treinstation: 6km Gandia

Veerboot: 38km Denia

Luchthaven: 81km Manises (Valencia)



Toeristenlicentie: VT-35820-V

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging anclatge

De ligging van "anclatge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.