Alianza

4
Bungalow.Net logo


Dit mooie appartement ligt in Denia in een residentiële omgeving en is geschikt voor 4 tot 5 gasten. Deze prachtige woning beschikt over een gemeenschappelijk zwembad van 12 x 5,5 m met een diepte van 1,10 m tot 1,80 m. Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt op de veranda en geniet van uw vakantie! 



Dit appartement van 46 m2 op de begane grond heeft drie slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en twee elk met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbedje verstrekken. 



In de mooie zit-eetkamer met airco kunt u genieten van maaltijden met uw familie. Er is een slaapbank, waar één persoon kan slapen. De keuken is volledig uitgerust, inclusief een keramische kookplaat. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. 



Een korte wandeling brengt u naar het rustige strand van Denia met helder water. Geniet van een dag op het strand of maak een lange wandeling langs de kust. U kunt het natuurreservaat 

Cabo de Sant Antonio bezoeken, het kasteel van Denia of de omgeving verkennen via de wandel- en fietsroutes. Op het strand kunt u watersporten uitoefenen, zoals duiken of windsurfen. Het centrum van Denia biedt tal goede restaurants, bars en cafés. Probeer verse zeevruchten en vis en geniet van de mediterrane levensstijl! 



Neem contact op met de adverteerder voor eventuele kosten.

Huisdieren zijn welkom. 

Het houden van evenementen is niet toegestaan. 

Er is een parkeerplaats voor 1 auto. 



Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren. 





Afstanden:

Strand: 0,2 km - Denia

Luchthaven: 106 km - Valencia

Golfbaan: 23 km - Oliva Nova

Treinstation: 6.8 km - La Xara

Bushalte: 2,6 km- Denia

Veerboot: 3 km - Denia

Ziekenhuis: 6,5 km - Denia



Toeristenvergunning: AT-446252-A

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging alianza

De ligging van "alianza" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.