Begonia

4
Bungalow.Net logo

Geweldig appartement voor 4 of 5 personen met uitzicht op het prachtige strand van Daimuz en met toegang tot het gedeelde zwembad.

Begin uw dag met energie terwijl u geniet van een heerlijk ontbijt op het terras van dit appartement terwijl u de zee bewondert en denkt aan de prachtige dag op het strand die u voor u hebt. Sterker nog, het zal nog beter worden, want je hoeft alleen maar je handdoek, een frisdrank en een aperitiefje te pakken en loop in minder dan 5 minuten naar het strand dat op slechts 300 meter afstand ligt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid van een koele duik in het chloorfilter-gedeelde zwembad, zowel voor als na het uitgaan. De zwembadafmetingen zijn 14 x 5,5 meter en de waterdiepte varieert van 1,1 tot 1,8 meter. Er is ook een zwembad voor kinderen van 5 x 2,5 meter en met een waterdiepte van 0,5 meter.



Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een gebouw met een lift. Het is ruim, mooi en gezellig. Hier kunt u tv kijken, luisteren naar muziek, chatten of samen genieten van uw maaltijden terwijl u het landschap bewondert. De keuken is onafhankelijk en goed verzorgd en het biedt een keramische kookplaat, een oven en alle benodigde keukengerei om te koken. Vervolgens vindt u de wasruimte die is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De accommodatie beschikt over een badkamer met een bad en twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een kast. De extra gast kan op de slaapbank in de woonkamer slapen. Ten slotte kunnen we ook een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken voor het geval u met uw baby reist.



Het gebied van playa de Daimuz is ideaal om te genieten van de rust en kalmte, maar ook van activiteiten en vreugde. Je krijgt die dankzij de rustige en warme essentie van een strandplek samen met de vitale atmosfeer van een plek vol leven, speciaal tijdens de zomer. Het zandstrand is speciaal gekozen door degenen die willen genieten van een familievakantie. Het gebied biedt ook alle benodigde diensten voor een onafhankelijk verblijf zoals bars, restaurants, supermarkt, etc.



Opmerking: We accepteren geen gasten jonger dan 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Er is een overdekte parkeerplaats aan de buitenkant voor 1 auto.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het gedeelde zwembad is geopend van 1 juni tot 30 september. Openingstijden: van 10.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur.



Afstanden

Strand: 0,3 km - Playa Daimuz

Luchthaven: 72 km - Valencia

Golfbaan: 14,5 km - Oliva Nova Golf

Stad: 0.01 km - Playa Daimuz

Treinstation: 4,8 km - Gandia

Bushalte: 4,6 km - Gandia

Veerboot: 34 km - Denia

Ziekenhuis: 4 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-47337-V







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging begonia

De ligging van "begonia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.