Sea Pearl

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie appartement voor 6 personen, gelegen tegenover het prachtige gouden zandstrand van Daimuz.



Dit mooie en moderne appartement bevindt zich op de 4e verdieping van een gebouw met een lift. De hoogte zal onze gasten doen voelen dat ze over de golven varen, waardoor ze genieten van een ontspannen en rustige vakantie. Omdat het uitzicht vanaf het terras of vanaf de plafond-tot-vloer glazen deuren van de woonkamer absoluut schitterend zijn!



Als u het appartement binnenkomt, zult u zelfs de horizon, de golven en het adembenemende landschap kunnen bewonderen. Het is een ruime open ruimte waar we de woon-eetkamer en de keuken vinden. De nieuwste biedt veel werkruimte en opslagruimte en is uitgerust met een inductieplaat, een oven en meer. Dan zul je de enorme bank vinden waar je zeker kunt uitrusten en de tv kunt kijken na een heerlijke maaltijd rond de eettafel. De wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Er is een badkamer met douche voor de hele accommodatie en drie slaapkamers om 's nachts te rusten, allemaal met een kast. De ene heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed en de andere twee hebben elk een tweepersoonsbed - een van hen heeft ook een eigen badkamer met een douche. Het appartement biedt meer bedden om comfortabel te zijn. We kunnen een babybedje en twee hoge stoelen bieden als je ze nodig hebt. Ten slotte is het appartement voorzien van geleide airconditioning.



Daimuz ligt aan de kust en biedt de charmante gastvrijheid die kenmerkend is voor de mediterrane bevolking. Het warme en fijne zandstrand is ongeveer 3 km lang kristalhelder water. Bovendien kunt u de lokale gastronomie, ook de Middellandse Zee, niet missen. Vanwege dit alles wordt Daimuz een speciale plek om uit te rusten en culturele plekken te bezoeken. Een andere optie is om te gaan genieten van een ander soort dag golfen in de loop van Oliva Nova, op ongeveer 17 km afstand.



Opmerking: We accepteren geen gasten jonger dan 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0,050 km - Playa de Daimuz

Luchthaven: 81 km - Valencia

Golfbaan: 17 km - Oliva Nova Golf

Plaats: 0,01 km - Playa de Daimuz

Treinstation: 6,2 km - Gandia

Bushalte: 2,3 km - Daimuz

Veerboot: 42 km - Dénia

Ziekenhuis: 5.2 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-47328-V







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sea pearl

De ligging van "sea pearl" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.