Melodia

4
Bungalow.Net logo

Een fantastisch uitzicht over de bergen en de Jucar rivier zal uw bedrijf zijn elke dag van uw vakantie in dit appartement voor 4 personen, gelegen op ongeveer 1 km afstand van het strand in Cullera
Het gezellige balkon, toegankelijk vanuit een van de slaapkamers, is de perfecte hoek om te zitten en te genieten van een kopje koffie of een sinaasappelsap en wat toast in de ochtend, samen met een bevoorrecht landschap. Na het voorgerecht kunt u een wandeling langs de rivier maken of een stranddag doorbrengen na 5 minuten met de auto. Het appartement, gelegen op de 10e verdieping van een gebouw met lift, heeft een ruime zit-eetkamer met air-conditioning waardoor u thuis kunt blijven om uit te rusten of tv te kijken. De keuken, met een keramische kookplaat, is onafhankelijk en biedt alle benodigde keukengerei om je beste recepten te bereiden om samen te lunchen. De wasruimte heeft een strijkijzer, een strijkplank en een wasmachine. Er zijn twee slaapkamers om rustig te rusten, en ze beschikken elk over een tweepersoonsbed, airconditioning en een kast. Daarnaast heeft een van de kamers een eigen badkamer met een bad. Er is nog een badkamerbadkamer voor de rest van het huis. Op verzoek kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel, een ventilator, een radiator en een waterkoker leveren. Cullera, een dorp tussen de rivier de Jucar en de Middellandse Zee, met een geweldig vrijetijds- en gastronomisch aanbod, ligt op slechts een paar minuten met de auto van de zee. In feite is de ophoping van sedimenten van de Jucar rivier veranderd in een idyllische omgeving die wordt gekenmerkt door 15 km fijn zand en blauwe wateren. De liefhebbers van watersport vinden hun plaats meestal in de stranden van Cap Blanc, San Antonio, el Racó of Marenyet. Valencia, de hoofdstad, ligt op slechts 30 km afstand. Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 25 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 1,3 km - Playa de Cullera Luchthaven: 51,9 km - Valencia Golfbaan: 22,2 km - La Galiana Golf Town: 0,01 km - Cullera Station: 2,4 km - Cullera Bushalte: 0,55 km - Plaza Andrés Piles Veerboot: 38,1 km - Valencia Ziekenhuis: 18.9 km - Hospital de la Rivera Toeristenlicentie: AT-43419 -V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging melodia

De ligging van "melodia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.