Estrella de Calpe 2

7
Bungalow.Net logo

Het appartement in Calpe heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m².
Het huis ligt in een rustige omgeving  en vlak aan zee, op 200 m van het zandstrand El Arenal, 400 m van de supermarkt Lidl, 600 m van Calpe, 2 km van het rotsstrand El Racó, 25 km van het pretpark Terra Mítica, 25 km van het waterpretpark Aqualandia en 75 Km van de luchthaven.
Tevens heeft u de beschikking over Terras, Strijkijzer, Internet, Airconditioning in de gehele woning, Gemeenschappelijk Zwembad, Overdekte parkeerplaats in Het zelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Spaans, Engels, Duits, Frans).De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, droger, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging estrella de calpe 2

De ligging van "estrella de calpe 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.