Costa Brava X-3

4
Bungalow.Net logo

Eenvoudig appartement van 50 m2 gelegen in Calella de Palafrugell, op 500 m van het strand en het centrum van de stad. Binnen een vakantie complex met zwembad en tuinen. Gemeenschappelijke parkeerplaats beschikbaar. Ideaal voor gezinnen.

In het noordoosten van het Iberisch schiereiland, een meest perfecte mix van kleuren is wat u kunt vinden aan de Costa Brava van Spanje, kleuren die een echte regenboog van gevoelens creëren. De heldere blauwe water, het groen van het landschap, het gouden zand ... die allemaal bij elkaar komen om een meest onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava te bieden. Op 214 km van de kustlijn zijn en een aantal van de mooiste steden, dorpen en stranden van het land hier te vinden. De Costa Brava wordt begrensd door de Middellandse Zee en de Pyreneeën, en biedt dus de meest verbazingwekkende natuurlijke schoonheid en een indrukwekkende geschiedenis. Al met al, de Costa Brava is vol verrassingen en kleuren van plezier, geportretteerd in vele facetten.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging costa brava x-3

De ligging van "costa brava x-3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.