Borges

4
Bungalow.Net logo

Wie heeft nooit gedroomd over wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond?  In dit moderne appartement kunt u ontbijten op het terras terwijl u geniet van het uitzicht over de zee.
Wie heeft er nooit gedroomd over het wakker worden met het geluid van de zee in uw oren? In de dit moderne appartement kunt u geweldig genieten van het uitzicht over zee terwijl u ontbijt op uw balkon. Liefhebbers van strand en waterratten vinden hier de perfecte plek voor hun vakantie.   

Het appartement van 85m2 is ideaal voor paren met of zonder kinderen. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de tweede met twee eenpersoonsbedden.Verder is er in het appartement een badkamer met douche.  

Het appartement is op de eerste verdieping en er is geen lift. Het terras van 80m2 en is ingericht met een kleine tafel met stoelen van rotan. In de open woonkamer kunt u ontspannen met een goed boek, dutje doen op de grote bank. Er is geen airconditioning in het appartement, op verzoek kunt u gebruik maken van ventilatoren. De Amerikaanse keuken is ingericht met alles wat u nodig heeft voor koken zoals een magnetron, oven, broodrooster, koelkast, diepvries, koffiezetapparaat en daarnaast de belangrijke keukenvoorzieningen oals serviesgoed en glaswerk. In de aangrenzende eetkamer staat een eethoek met vier stoelen. Er is ook een wasmachine, strijkplank en strijkbout. De inrichting is heel modern, lekker licht en biedt een prachtig uitzicht over de zee. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan.  

Het natuurlijke strand van Son Serra de Marina ligt 400m verderop. Er zijn geen grote hotels, dus het is niet druk tijdens het hoogseizoen en er is geen verkeerlawaai. Het is u, het strand en de zee. Het strand is een mix van zand en kiezelstranden, in het laagseizoen kan het zijn dat u  zeewier ontdekt op het strand. Het strand is lang , u vindt altijd een mooie en  rustige plek waar u lekker kunt liggen en ontspannen.   U kunt hier geen ligstoelen of parasol huren. In  Son Serra de Marina is een apotheek, kleine supermarkt, een paar mooie restaurants.    

Het dichtstbijzijnde lange zandstrand van Can Picafort ligt slechts 10 minuten rijden met de auto verderop. Op de weg naar  Son Serra de Marina naar Can Picafort, is een publieke finca, met de naam Son Real, hier ontdekt u dieren kenmerkend voor Mallorca zoals varkens en kippen. Vanaf Son Serra de Marina, kunt u comfortabel wandelen naar de Finca Son Real, vooral tijdens het laagseizoen vanwege de plezierige temperaturen.   


Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging borges

De ligging van "borges" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.