Cas Peix

2
Bungalow.Net logo


Dit moderne rijtjeshuis in Sa Pobla beschikt over een privé zwembad en is ideaal voor stelletjes, omdat het accommodatie biedt aan 2 gasten.

Het huis heeft 2 appartementen. Alleen het appartement op de begane grond kan worden verhuurd. De bovenste verdieping is gesloten en niet bewoond. Het privé zwembad van 6m x 3m met een diepte van 1,4m x 1,6m is ideaal voor een verfrissende duik op hete zomerdagen. Daarnaast is er een buitendouche, een barbecue en een ligstoel om te zonnebaden. Het terras is ideaal om buiten te dineren; wat denkt u van een romantisch diner voor twee? Het perceel is omheind en er zijn directe buren.



De gelijkvloerse accommodatie beschikt over een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Het heeft ook directe toegang tot het zwembad! De woonkamer heeft airconditioning, WiFi en satelliet-tv met Engelse kanalen. De open keuken is goed uitgerust, inclusief een moderne inductie kookplaat. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



Het dorp Sa Pobla ligt in het noorden van het eiland en een auto is noodzakelijk. Het dorp heeft door de jaren heen zijn oorspronkelijke charme behouden. Op het centrale plein kunt u genieten van een koffie en zich mengen onder de lokale bevolking. Er zijn een paar leuke restaurants waar typische gerechten uit de regio worden geserveerd. In januari vindt het beroemde festival van Sant Antoni plaats in Sa Pobla met parade en vuurwerk. Binnen 15 minuten bent u met de auto bij het kilometer lange zandstrand Playa de Muro, het strand van Can Picafort of het zandstrand Playa de Alcúdia.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden

Strand: 11,1 km - Playa de Muro

Luchthaven: 52 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 12 km - Golf Pollença

Dorp: 0.01 km - Sa Pobla

Treinstation: 2.8 km - Estació Sa Pobla

Bushalte: 7.9 km - Carrer Cervantes, Muro

Veerboot: 15,3 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 11.4 km - Hospital de Muro



Toeristenvergunning: L95E10005/2017

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cas peix

De ligging van "cas peix" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.