Rosa Dels Vents 2a

4
Bungalow.Net logo

Aan de voorzijde van het paradijselijke strand van S'Illot, verwelkomt dit prachtige en moderne appartement 4 gasten.

Stel u elke dag van je vakantie voor, genietend van een heerlijk ontbijt op het terras, vroeg in de ochtend, met de eerste zon direct boven de zee en de horizon, of misschien zonnebadend op de twee ligstoelen, of een heerlijke barbecue in de avond buiten te koken door een goed glas wijn. Het fantastische uitzicht vanaf hier is het beste gezelschap om te ontspannen!



In dit tweede verdieping appartement zonder lift is nog mooier dankzij de ruimtelijkheid, houten vloeren en moderne meubels. Wanneer u binnenkomt, vindt u een grote kamer waar de woonkamer, uitgerust met AC en TV-Sat, zich bij de keuken voegt - met een keramische top. De wasmachine is ook hier, samen met het strijkijzer en de strijkplank. Er is een badkamer met douche voor het hele appartement en twee slaapkamers met elk een kast waar u 's nachts kunt uitrusten. De ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden en een ventilator. We kunnen een babybedje en een kinderstoel leveren als u ze nodig heeft.



S'Illot biedt een droomachtig wit zandstrand met helder water. Dit is een rustig, gezellig strand, ideaal voor liefhebbers van het strand, maar ook voor de rust. S'Illot, dat een kustgebied is, biedt een breed scala aan diensten zoals bars, restaurants, winkels en nog veel meer. Als u een andere ervaring wilt, kunt u golfen op de golfbaan van Pula Golf op ongeveer 10 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0.130 km - S'Illot

Luchthaven: 67.9 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 10 km - Pula Golf

Woonplaats: 0,001 km - S'Illot

Treinstation: 18,2 km - Manacor

Bushalte: 0.650 km - Sa Coma

Veerboot: 72.7 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 18 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: 19012304688



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging rosa dels vents 2a

De ligging van "rosa dels vents 2a" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.