Casa Michaela

12
Bungalow.Net logo

Verbazingwekkend huis aan de voorzijde van de Portopetro-zee, bestaande uit drie onafhankelijke appartementen, die plaats bieden aan maximaal 12 gasten.

Dit prachtige huis ligt aan de voorkant van de zee, en daarom is het een waar voorrecht om te zonnebaden op de 7 ligstoelen op de verschillende terrassen of om een heerlijk ontbijt te hebben dat over de zonsopgang nadenkt, het geluid van golven en de zeewind. Hoewel het beste van alles is dat je een ladder hebt die je directe toegang tot het water geeft vanaf een van de terrassen.



De constructie bestaat uit drie onafhankelijke appartementen die het perfect maken om zowel in familie- als vriendengroepen te huisvesten. De verdiepingen zijn als volgt ingedeeld: verdieping -1, begane grond (toegang vanaf de straat) en de eerste verdieping. Elke verdieping heeft een woon-eetkamer met satelliet-tv, een keuken met gasfornuis, een wasruimte - met wasmachine, strijkijzer en strijkplank - en een eigen terras. Vervolgens heeft het -1-appartement drie slaapzalen, een met twee eenpersoonsbedden en twee met een tweepersoonsbed en twee badkamers, de ene met een bad en de andere met een douche. En de andere twee overgebleven appartementen hebben beide een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een bad. Alle slaapzalen hebben een kledingkast. Er is ook beschikbaarheid voor een kinderbed en een kinderstoel.



Portopetro is een prachtig kustplaatsje omgeven door zandstranden en kleine baaien met buitengewone schoonheid, zoals een eigen baai of Cala Mondragó, Cala d'Or of Caló des Borgit. Het natuurpark van Mondragó ligt ook in de buurt, ideaal om te wandelen of een wandeling te maken. Op 500 meter van de accommodatie vindt u het centrum van Portopetro met een supermarkt, bars en restaurants.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0,01 km - Portopetro

Luchthaven: 61.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 11.8 km - Golf Vall d'Or

Gemeente: 0.500 km - Portopetro

Treinstation: 32,5 km - Manacor

Bushalte: 1,7 km - Portopetro

Veerboot: 64.1 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 32.6 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 11385



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa michaela

De ligging van "casa michaela" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.