M&m

6
Bungalow.Net logo

Fantastisch appartement voor 6 personen, met gemeenschappelijk zwembad en uitzicht op de zee van Portocolom.

Geniet elke ochtend van een mediterraan ontbijt terwijl u geniet van het uitzicht op zee, voordat u een geweldige dag op het strand of in het gemeenschappelijke zwembad doorbrengt. Dit laatste is een chloorfilterbad met een grootte van 7,5 * 5,5 m, een diepte van 1,2 tot 2,2 m en 6 ligbedden rondom om te genieten van de zon. Bovendien kunt u het strand na slechts 200 meter lopen bereiken.



Dit appartement op de eerste verdieping, zonder lift, heeft een aangename woon-eetkamer waar u tv kunt kijken, een boek kunt lezen of zelfs allemaal kunt eten. Direct daarna is er een ingerichte keuken met keramische kookplaat. De was beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Voor uw rust zijn er drie slaapzalen, twee met tweepersoonsbedden en een kledingkast en de derde met een bed op wieltjes. Een van de eerste twee kamers, heeft een en-suite badkamer met ligbad. Nog een badkamer met douche diensten het hele huis. Er is beschikbaarheid voor een kinderbed en een kinderstoel.



De locatie is ideaal voor die natuur, stranden en idyllische baaienliefhebbers. Portocolom beschikt over een van die en, afgezien daarvan, het is een heel mooi en gezellig vissersdorp aan de kust. In de buurt heb je een vreemd restaurant, maar je kunt ook veel andere restaurants, bars, supermarkten en winkels vinden op ongeveer 3 km afstand, in de stadscentrum van de stad.



Het zwembad is het hele jaar geopend van 9.00 tot 22.00 uur.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van evenementen is verboden en huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 0.200 km - Portocolom

Luchthaven: 55,8 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 37 km - Golf Canyamel

Stad: 0 km - Portocolom

Treinstation: 64 km - EstaciĆ³n de Palma

Bushalte: 3,5 km - C / Cristofol Colom, Portocolom

Veerboot: 67 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 25 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: 19016376731







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging m&m

De ligging van "m&m" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.