Campanario 4

4
Bungalow.Net logo

Dit prachtige appartement met uitzicht op de kust van Porto Cristo biedt plaats aan maximaal vier personen.

Kun je je een betere plek voorstellen om een mooie, rustige vakantie met uitzicht op de zee door te brengen, dan dit appartement? De dag beginnen met een ontbijt op het terras, versgeperst sinaasappelsap, toast en koffie, terwijl u geniet van het uitzicht en het luisteren naar de zachte beweging van de golven terwijl de eerste zonnestralen op het water dansen. Na het ontbijt kunt u naar het strand gaan, genieten van de zon en genieten van een duik in de zee, het strand ligt immers op slechts een steenworp afstand!



Dit appartement op de vierde verdieping in een gebouw met een lift beschikt over een comfortabele en geweldige woon- en eetkamer, waar u kunt ontspannen terwijl u tv kijkt of samen aan de eettafel aan het kletsen bent. Vlakbij is de volledig uitgeruste keuken, gaskookplaat en elektrische oven, koelkast / vriezer, magnetron en vaatwasser, plus alles wat u nodig heeft voor een complete self-catering. De wasruimte is toegankelijk via de keuken, met wasmachine, wasdroger, reinigingsapparatuur, strijkijzer en strijkplank. Twee slaapkamers met elk twee bedden met kledingkasten, kaptafels en elektrische ventilatoren. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar. Ten slotte zijn er twee badkamers, één met douche en één met bad.



Porto Cristo is een prachtige kustplaats voor liefhebbers van de paradijselijke stranden van turquoise wateren, zoals die op slechts 120 meter afstand van het appartement. Er zijn veel meer heerlijke stranden binnen handbereik, zoals Cala Mandia of Calas de Mallorca. Porto Cristo staat bekend om de Grotten van Drach en de Hams, en zijn gastronomie en entertainment, de Mallorcaanse keuken op zijn best. Voor de zeevaart zijn bootexcursies langs de kustlijn een must.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0.120 km - Porto Cristo

Luchthaven: 55.6 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 13,4 km - La Reserva de Rotana

Stad: 0 km - Porto Cristo

Treinstation: 13,5 km - Manacor

Bushalte: 0,1 km - Porto Cristo

Veerboot: 52 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 14,5 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: 1901531542



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging campanario 4

De ligging van "campanario 4" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.