Duplex Port Vor

2
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit prachtige appartement voor 2 personen, gelegen op slechts 140 meter van het strand van Port de Sóller.

Het terras van dit prachtige appartement is de perfecte plek om een aangename en rustige tijd door te brengen met uw gezin. Met een zomerse toets en met veel plezier gedecoreerd, nodigt u uit om een tijdje in de zon te genieten, van een interessant boek en een voortreffelijk ontbijt of een aperitief  voordat u naar binnen gaat om te genieten van een goed feest. Het beste is echter dat je het strand op slechts een paar minuten lopen hebt, dus wanneer je maar wilt geniet je van een goede dag op het strand!



Het huis heeft twee hoogten van ruime en zeer comfortabele kamers. Op de begane grond hebben ze een grote woonkamer, -met een sofa, televisie en airconditioning-, open naar de eetkamer en de keuken, -uitgerust met inductie kookplaat-. Via een wenteltrap komt u op de bovenste verdieping. Er zijn twee slaapzalen met tweepersoonsbedden en airconditioning. Bovendien heeft een van hen ruimte voor een wieg en een hoge stoel, een kleedkamer en een balkon. Wat betreft de badkamers, zijn er twee in het huis, een beneden met een douche en de andere is boven met een badkuip. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich op het terras. Houd er rekening mee dat er directe buren zijn omdat deze zich in de stad bevindt.



Port de Sóller is een natuurlijke haven, gelegen in de Sierra de Tramuntana, met een heel bijzondere charme. Het is ideaal voor liefhebbers van de natuur, de bergen, de groene en ook het strand, want het ligt op slechts 140 meter afstand. Het is ook het perfecte dorp als je van bars, restaurants en ijssalons aan zee houdt, omdat ze kunnen eten terwijl ze naar de boten kijken. En in Sóller kun je de historische trein nemen en naar Palma de Mallorca gaan, een prachtige tocht langs groene valleien, bergen en pittoreske dorpjes.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0.140 km - Port de Sóller

Luchthaven: 37.6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 38 km - Golfpark Puntiró

Stad: 0.01 km - Port de Sóller

Treinstation: 27,7 km - Marratxí

Bushalte: 0.100 km - Port de Sóller

Veerboot: 36,3 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 29 km - Hospital Son Espases









Toeristenlicentie: ETVPL / 13089



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging duplex port vor

De ligging van "duplex port vor" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.