Mirella

4
Bungalow.Net logo

Geniet van een geweldige strandvakantie in dit prachtige appartement op 290 meter van het strand in Port de Pollença. Het heeft een gedeeld zwembad en is geschikt voor 4 personen.
Het complex waarin het appartement zich bevindt, biedt een groot chloorzwembad van 9 x 5 meter met een constante diepte van 1,70 meter. Daaromheen vindt u verschillende ligstoelen en een buitendouche, zodat u het zout en zand kunt afwassen voordat u naar het appartement gaat. Het heeft een charmant terras van 7 m2 waar u bij het vallen van de avond kunt genieten van een drankje en ontspannen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met een lift en toont een comfortabele en moderne stijl. De eetkamer is uitgerust met TV, AC en een tafel voor 5 personen. De aparte keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven en vaatwasser. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, een ventilator en een en-suite badkamer met een douche, en de andere met twee eenpersoonsbedden en een ventilator. Bovendien kunnen we voor een kinderbedje en een kinderstoel zorgen als u met uw baby reist. Port de Pollença is een familie- en kwaliteitsbestemming aan de kust. Het appartement ligt op een paar meter van het zandstrand en vanaf daar begint een fantastische wandeling totdat u het centrum van de haven bereikt en zijn unieke promenade vol met winkels, restaurants, ijssalons, enz. Een bezoek aan de stad Pollença is een must om de Mallorcaanse tradities en gebruiken te leren kennen. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het uitkijkpunt en het strand van Formentor, het middeleeuwse stadje Alcúdia of Playas de Muro. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten. Afstanden Strand: 0,290 km - Luchthaven Port de Pollença: 66,5 km - Golfbaan Son Sant Joan: 9,9 km - Golfclub Pollença Stad: 2 km - Treinstation Port de Pollença: 20,6 km - Bushalte Sa Pobla: 0,350 km - Port de Veerboot Pollença: 10,4 km - Ziekenhuis Port d'Alcúdia: 30,4 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging mirella

De ligging van "mirella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.