Voramar Beach

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit fantastische appartement, voor 6 personen, aan de zeezijde van het strand van Puerto de Pollença.

Het terras van dit appartement is een magische en absoluut bevoorrechte hoek. Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends een smakelijk ontbijt nuttigt terwijl u uitkijkt over de kalme zee, de boten die het oversteken en de prachtige bergen. Daarna kunt u naar beneden gaan om van het strand te genieten en bij zonsondergang een fles wijn te openen en een diner te bereiden terwijl u naar de zon kijkt. te stellen.



Het interieur verrast met hun ruimtelijkheid, helderheid en moderniteit. Een indrukwekkende keuken / eetkamer in de woonkamer, met airconditioning, verwelkomt u. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, industriële apparaten en alles wat nodig is om te koken. Precies daar heb je ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. De woonkamer is voorzien van een grote zitbank waar u satelliet-tv kunt kijken, een boek kunt lezen of kunt uitrusten voor de zee. De schoorsteen is volledig decoratief. Er zijn drie slaapkamers met airconditioning, twee met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Twee van deze slaapkamers hebben een kledingkast. Er is nog een badkamer met zowel een aparte douche als een bad die het hele huis bedient. Er is ook een kinderbedje, een kinderstoel en een radiator.



Puerto de Pollença is een prachtig dorp gelegen tussen zee en berg. Het grote strand met fijn zand en kristalheldere water is een paradijs, evenals de promenade die perfect is voor een aangename wandeling over de schepen in de haven of een kopje koffie of een ijsje in een van de bars. Je kunt een bezoek aan de vuurtoren van Formentor of de Hermitage van La Victoria niet missen.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 0,10 km - Puerto de Pollença

Luchthaven: 62.4 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 11,8 km - Golf Pollença

Gemeente: 0.01 km - Puerto de Pollença

Treinstation: 21,7 km - Sa Pobla

Bushalte: 1 km - Puerto de Pollença

Veerboot: 13,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 31.9 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E4081







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging voramar beach

De ligging van "voramar beach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.