Riandgo

4
Bungalow.Net logo

Vlakbij het centrum in Port d'Alcudia en met direct uitzicht op het kanaal vanuit de zee, biedt dit appartement voor 4 personen het nodige comfort voor een rustige strandvakantie.

Het gezellige terras van 10 m2 van dit appartement, gelegen op de tweede verdieping zonder lift, is perfect om te genieten van een goed ontbijt aan tafel en stoelen. U voelt de zeebries vanaf hier en kunt de zee in de verte bekijken, evenals de prachtige bergen van het gebied. Het prachtige kanaal net beneden ligt van de zee en het maakt deze plek ook bijzonder en perfect voor een mooie wandeling naar de kust.



U vindt een zitbank in de woon-eetkamer waar u kunt zitten en genieten van een goed boek, een leuke film op tv-sat of u kunt gewoon uitrusten. Deze kamer is nog gezelliger dankzij de AC. De keuken is onafhankelijk en heeft alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf, inclusief het gasfornuis en de oven. Natuurlijk zijn er ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. U vindt twee kamers met een kast, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, evenals een badkamer met een bad voor de hele accommodatie. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken.



De locatie is ideaal omdat elke benodigde service lopend bereikbaar is in een paar minuten, maar ook per auto of bus. Er is een supermarkt, allerlei restaurants en de buste stopt vlakbij het appartement. De bus passeert elke 15 minuten in de zomer en u kunt een bezoek brengen aan Puerto de Alcudia, de stad Alcudia, Puerto de Pollensa en andere plaatsen zoals Can Picafort. De straatmarkt van Alcudia vindt plaats op dinsdag en zondag en het dorp wordt een levendige plaats. Het zandstrand ligt op slechts 200 meter afstand, maar u kunt ook andere plaatsen bezoeken, zoals de baai van Cala Sant Vicenç.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0,14 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 63.4 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 9,8 km - Golf d'Alcanada

Plaats: 4.1 km - Alcúdia

Treinstation: 11,6 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,19 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 6 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 26 km - Inca



Toeristenlicentie: L12E10131



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging riandgo

De ligging van "riandgo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.