Can Vauma

6
Bungalow.Net logo


Welkom in deze prachtige villa, gelegen dichtbij de zee in Port d'Alcúdia. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen.

Het heeft een mooi, groot, volledig uitgerust terras, een kleine tuin en uitzicht op het meer.

Het huis van 71 m2 is gelijkvloers. Het heeft drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden; Beide hebben airconditioning. Er zijn twee badkamers, beide met douche. Er is een kinderbedje en een kinderstoel op aanvraag beschikbaar.



De woonkamer is zeer gezellig ingericht met twee comfortabele banken, een salontafel, een satelliet-tv, een eettafel met stoelen en airconditioning. De aparte keuken met keramisch fornuis heeft alle benodigde kookgerei. Een wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook aanwezig.



De locatie van het appartement is perfect en alles wat u nodig heeft is te voet in een paar minuten bereikbaar. Ook de bushalte is op slechts 210 meter. De bus gaat om de 15 minuten naar de stad Alcudia, Puerto Pollensa en andere plaatsen zoals Ca'n Picafort, Formentor, Pollença enz. Geniet van een dag op het strand terwijl u op het zand zonnebaadt en zich verfrist in de zee of een lange wandeling maakt op het strand. Het zandstrand ligt op slechts 850 meter. Het strand is ideaal voor baby's en kinderen, aangezien het strand heel geleidelijk afloopt en kinderen kunnen rustig zwemmen en genieten van de golven.



In Port d'Alcúdia vindt u een apotheek, ziekenhuis, taxistandplaats enz. Er zijn tal verschillende restaurants die verse vis, uitstekend vlees, pizza en pasta, sushi, tapas, proefmenu's en Mallorcaanse gerechten serveren. Dinsdag en zondag zijn marktdagen in Alcudia en dan wordt de stad een bruisende, levendige plaats. Vergeet niet de oude Romeinse ruïnes te bezoeken met het prachtige amfitheater.



Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.

Er is overdekte parkeerruimte voor maximaal 2 auto's.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.



Afstanden:

Strand: 0.85 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 62 km - Luchthaven Son Sant Joan

Golfbaan: 9 km - Alcanada

Stad: 5.5 km - Alcúdia

Treinstation: 10.5 km - Station van Sa Pobla

Bushalte: 0,6 km - Port Alcudia

Veerboot: 5.7 km - Port Alcudia

Ziekenhuis: 0.55 km - Ziekenhuis van Muro



Toeristenvergunning: L95E21462/2016

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can vauma

De ligging van "can vauma" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.