Bellavista

6
Bungalow.Net logo

Mooi appartement met een prachtig uitzicht op het strand in Port Alcudia geschikt voor maximaal 6 personen.

Na een geweldige ochtend of lange dag op het strand, is de beste manier om de dag af te sluiten is afwassen onder de buitendouche. Vervolgens is het beste plan om samen van uw maaltijd te genieten op het terras van dit prachtige appartement met een prachtig uitzicht op het wijntje. Daarnaast is er een barbecue op het bovenste terras waar u ook kunt zonnebaden of de sterrenhemel kunt bewonderen op een van de 6 beschikbare ligstoelen.



Binnen is de ruime woon-eetkamer, met airconditioning, perfect om te ontspannen tijdens het kijken naar de TV-zat of met een goed lezen. De keuken is volledig uitgerust en heeft een keramische kookplaat, een oven, een magnetron en nog veel meer. Het heeft directe toegang tot het terras, dus je hoeft alleen maar je beste gerechten te koken en ervan te genieten op het terras terwijl je geniet van de zeewind. Er zijn twee badkamers in de accommodatie - één met een bad en de andere met een douche- en drie slaapkamers, allemaal met airconditioning. Een daarvan heeft een tweepersoonsbed en de andere twee hebben twee eenpersoonsbedden en een kast. We cam voorzien van een kinderbed en een kinderstoel als je reist met je kinderen. De wasmachine, strijkijzer, strijkplank en 2 radiatoren maken het apparaat compleet.



Het appartement is perfect gelegen met alle diensten te voet bereikbaar: restaurants, bars, supermarkten, allerlei soorten winkels, bushalte - die elke 15 minuten in het hoogseizoen voorbijgaat, enz. We raden u aan de stranden van Can Picafort te bezoeken, Formentor of Port de Pollensa. Het centrum van Alcudia is ook een bezoek waard. Je moet de oude muur, de pleinen en de kerk kennen, en de traditionele straatmarkt op dinsdag en zondag, wanneer de stad een nog levendiger plek wordt.



Huisdieren zijn welkom.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een parkeerplaats voor 1 auto.



Afstanden

Strand: 0,01 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 55.6 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 7,4 km - Golf Alcanada

Stad: 0 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 9,9 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,22 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 4,1 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 23.7 km - Hospital Comarcal d'Inca



Toeristenlicentie: L12E11323



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging bellavista

De ligging van "bellavista" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.