Salzes 3

4
Bungalow.Net logo


Dit rijtjeshuis in Puerto de Alcúdia heeft gedeeltelijk uitzicht op zee en biedt accommodatie voor 4 tot 6 personen. Het is verdeeld over twee woonlagen.

Dit kleurrijke en stijlvolle huis heeft een gemeubileerd terras waar u kunt ontbijten in de buitenlucht. Er is een tweede, bovenste terras toegankelijk vanuit een van de slaapkamers, waar u 's avonds van een glas wijn en de mediterrane wind kunt genieten. 's Middags kunt u in de zon liggen op een van de twee ligstoelen.



Op de begane grond is er een gezellige zit-eetkamer met satelliet-tv en toegang tot het terras. Als u wilt koken, vindt u alles wat u nodig heeft in de keuken met gasfornuis. Daarnaast is er een badkamer met douche.



Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met douche, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met tweepersoonsbed en airconditioning en een derde slaapkamer met een stapelbed. De laatste is alleen geschikt voor kinderen, aangezien de bedden slechts 0,9m x 1,8m zijn. Dit mooie huis beschikt over een wasmachine, strijkijzer, strijkplank evenals een kinderbed, kinderstoel en een ventilator op aanvraag.



Dit appartement ligt vlakbij het strand, in het noorden van Mallorca, op een paar stappen van het fijnkorrelige zandstrand met helder water. Puerto de Alcúdia heeft een breed aanbod aan recreatieve activiteiten zoals watersport en alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf; veel restaurants, winkels en cafés. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen, speeltuinen en het strand is ideaal voor peuters. Dichtbij is Playa de Muro, een lang strand dat Puerto de Alcúdia verbindt met Can Picafort. Het noorden van Alcudia is bekend om kleine, verborgen baaien zoals Sant Joan. Op dinsdag en zondag vindt de markt plaats in de oude binnenstad van Alcúdia. U kunt ook de La Victoria kapel bezoeken.



Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

De open haard kan niet worden gebruikt.



Afstanden:

Strand: 0.1 km - Port d'Alcudia

Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6 km - Alcanada

Stad: 4 km - Alcudia

Treinstation: 12 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.2 km - Port d'Alcudia

Veerboot: 5 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 3 km - Platges de Muro



Toeristenvergunning: ET/2721

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging salzes 3

De ligging van "salzes 3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.