Maria

3
Bungalow.Net logo

Welkom in dit geweldige appartement voor 3 personen op de begane grond en op slechts 350 meter van het strand in Puerto de Alcudia.

Het terras van dit prachtige appartement nodigt uit om elke ochtend te genieten van een heerlijk en energiek ontbijt voordat u naar het strand gaat om er een geweldige dag door te brengen. Bereid wat toast met jam, een OJ, een koffie of thee en haal de energie om een korte wandeling te maken naar het kristalheldere water van het geweldige strand van Puerto de Alcudia. Als je terugkomt, kunt u een aperitiefje samenstellen met een glas wijn voordat u gaat dineren.



De binnenkant biedt een ruime open ruimte die de woon-, de eetkamer en de keuken combineert. Met twee AC-units nodigt deze kamer uit om uw gezin zo lang als u wilt door te brengen. U kunt tv-za kijken, chatten, genieten, uw verblijf plannen of van uw maaltijden genieten die u op de keramische kookplaat of de oven kunt bereiden. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich in de keuken. Er zijn twee comfortabele slaapkamers waar u 's nachts kunt rusten, beide met een kast. De ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. We kunnen een babybedje en een kinderstoel meenemen als u met uw kleintje reist. Er is een badkamer met douche voor de hele accommodatie. Twee ventilatoren maken het apparaat compleet.



Puerto de Alcudia is de perfecte plek voor degenen die van het strand houden, speciaal, een met alle benodigde services om een heerlijke vakantie door te brengen. Het paradijselijke en lange strand ligt op slechts 350 meter afstand van de accommodatie. Als u terugkomt, hoeft u alleen maar te douchen en naar een heerlijk ijsje of een diner in een goed restaurant te gaan. Als u een ander soort dag wilt hebben, heeft u de golfbaan van Alcanada op slechts 7,5 km afstand.



Het houden van evenementen id verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0,35 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 61 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 7,5 km - Golf Alcanada

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 11,4 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,20 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 2,5 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 26 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETVPL / 12884



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging maria

De ligging van "maria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.