Bahia Blanca

3
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit geweldige appartement voor 3 personen aan zee in Puerto de Alcudia.

Dit geweldige appartement gelegen aan de kust is perfect voor liefhebbers van het strand, maar toch willen genieten van een goed zwembad, zoals het prachtige chloorfilterbad van dit geweldige wooncomplex waarin dit appartement zich op de begane grond bevindt. Dus je weet nu dat na een heerlijk ontbijt op het privéterras en een tijdje zonnebadend op de twee ligstoelen je naar het strand of naar het gemeenschappelijke zwembad kunt gaan, dat op slechts een korte loopafstand ligt! De zwembadafmetingen zijn 12 x 5 meter en de waterdiepte varieert van 1 tot 2 meter. Er is ook een kinderbad voor de kleintjes, met een diameter van 2,5 m en een waterdiepte van 0,3 meter.



Het appartement is huiselijk en gezellig en verwelkomt u in een ruime en lichte kamer waar de woon - eetkamer samenkomt met de keuken. Hier vindt u twee comfortabele banken waar u kunt uitrusten of een praatje kunt maken met uw dierbaren, een eettafel voor 4 personen en de open keuken met een keramische kookplaat, een oven en alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis bent. De wasruimte is onafhankelijk en het heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Het appartement beschikt over twee slaapkamers waar u 's nachts kunt uitrusten, een met een tweepersoonsbed en een dressoir en de ander met een eenpersoonsbed en een kast. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Ten slotte is er een badkamer voor de hele accommodatie en is deze voorzien van een ligbad.



De locatie van deze accommodatie is een bevoorrechte locatie, niet alleen vanwege het paradijselijke strand met kristalhelder water en fijn zand er vlak voor, maar ook omdat u alle benodigde diensten voor een zelfstandig verblijf op loopafstand vindt, zoals bijvoorbeeld , bars, restaurants, supermarkten, winkels en zelfs strandbars en pubs waar u kunt genieten van het nachtleven van deze locatie. Daarnaast is er in het hoogseizoen elke 15 minuten een busdienst, zodat u nabijgelegen steden zoals Alcudia - en de straatmarkt op zondag - of Can Picafort kunt bezoeken. Andere stranden en baaien die een bezoek waard zijn, zijn Cala Sant Vicenç of Puerto de Pollensa.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Het zwembad is geopend van 1 april tot 31 oktober. Openingstijden: van 09.00 uur tot 18.00 uur.



Afstanden

Strand: 0,1 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 3 km - Golf Alcanada

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 2,5 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 25 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E7620



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging bahia blanca

De ligging van "bahia blanca" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.