Ropit

4
Bungalow.Net logo

Mooi appartement met gedeeld zwembad en slechts 700 meter van het strand in Puerto de Alcudia. Het wordt het tweede huis voor 4 personen.

Het complex van dit fantastische appartement is prachtig, met zijn gemeenschappelijk zwembad en tuin, waar u kunt genieten van een ontspannen duik. Het prachtige grasveld omringt het chloorbad van 12 x 5 meter en met een diepte van 0,5 tot 1,8 meter. Er is een buitendouche om te wassen na een lange dag op het strand, dat zich op slechts een korte loopafstand bevindt. Ten slotte is de beste manier om uw dag af te sluiten op deze fantastische locatie op het privéterras van dit appartement, waar u een heerlijke barbecue kunt bereiden of 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt.



Dit appartement op de eerste verdieping zonder lift is nog verbluffender van binnen. De woon - eetkamer is geweldig dankzij de ruimtelijkheid en moderne en rustieke stijl op hetzelfde moment, met een perfecte combinatie van tonen en kleuren. Dit is de plek om samen van uw maaltijden te genieten, de satelliet-tv-zenders te bekijken of uit te rusten terwijl u door de ramen geniet van het uitzicht op de bergen. De houtkachel garandeert uw comfort in de koudste dagen. De keuken is groot en perfect om te koken alsof je thuis op de keramische kookplaat of in de oven staat. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank hebben een onafhankelijke plek voor zichzelf. U zult twee slaapkamers vinden om in het appartement te rusten. Een heeft twee eenpersoonsbedden en de andere een tweepersoonsbed, airconditioning en ruimte voor een babybedje. Een kinderstoel is ook beschikbaar. Een badkamer met bad en twee ventilatoren maken de accommodatie compleet.



De locatie van dit appartement is perfect, want u kunt naar het strand lopen, uit eten gaan in een van de vele restaurants in de omgeving, gaan winkelen en nog veel meer. De bus naar Can Picafort, het centrum van Puerto de Alcudia, Puerto de Pollensa of Palma passeert elke 15 minuten in de zomer. We raden u aan andere stranden te bezoeken, zoals de rotsachtige van La Victoria of de golfbaan in Alcanada, op slechts 6,2 km afstand.



Huisdieren zijn toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

Het hele jaar door zwembad is geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.



Afstanden

Strand: 0.700 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 63.1 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6,2 km - Alcanada Golf

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 13,3 km - Sa Pobla

Bushalte: 1,8 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 3,1 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24.8 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 19011753558



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met  algemene informatie over de verplichte aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ropit

De ligging van "ropit" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.