Clivies 1b

4
Bungalow.Net logo

Dit fantastische appartement voor 4 personen ligt op 400 meter afstand van de zee in Port de Pollensa.

Een eenvoudig gemeubileerd terras, omgeven door bomen en bergen, is de perfecte plek voor onvergetelijke momenten met uw familie en vrienden. De rust van deze prachtige residentiële kustwijk zal uw beste gezelschap zijn tijdens het heerlijke ontbijt in de ochtend of een goed glas wijn in de avond. En natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd genieten van een geweldige stranddag, die op ongeveer 1 minuut lopen ligt, een groot voorrecht !!



Dit appartement op de eerste verdieping, in een gebouw zonder lift, biedt een geweldige woon-eetkamer waar u kunt uitrusten, een interessant boek kunt lezen, de satelliet-tv kunt kijken of samen van uw maaltijden kunt genieten in deze ruimte met airconditioning. De keuken, onafhankelijk en met een keramische top, biedt alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis bent. Hier vindt u de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. De accommodatie beschikt over twee slaapkamers, met een kast en AC beide, en twee badkamers, waarvan er één een eigen badkamer is. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een balkon en een eigen badkamer met een bad, en de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De tweede badkamer heeft een douche en deze dient de rest van het huis. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel verzorgen als u met uw baby reist.



U bent slechts een paar minuten lopen van het prachtige en uitgestrekte strand van Port de Pollensa. Dit is een fijn zandstrand, ideaal voor gezinnen met kinderen speciaal. De promenade biedt een mooie wandeling terwijl u de boten in de haven bewondert of geniet van een drankje in een van de bars. Omdat het zich tussen de zee en de berg bevindt, is Port de Pollensa een paradijs voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van watersport. De vuurtoren van Formentor, de baai van Coll Baix of de kapel van La Victoria zijn allemaal een bezoek waard. Tot slot biedt Port de Pollensa allerlei restaurants, supermarkten en alle benodigde diensten voor een zelfstandig verblijf.



Geen huisdieren toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het vieren van feesten en evenementen is niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 0,4 km - Port de Pollença

Luchthaven: 68.5 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 10,1 km - Pollença Club Golf

Woonplaats: 0,01 km - Port de Pollença

Treinstation: 20,8 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,24 km - Port de Pollença

Veerboot: 9.9 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 30,1 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E8550



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging clivies 1b

De ligging van "clivies 1b" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.