Encinas 1

2
Bungalow.Net logo

Welkom in dit gezellige appartement voor 2 personen in Port de Pollença, op slechts 400 meter van de zee.

Deze accommodatie ligt op de begane grond van een familie en een gezellige woonwijk en biedt een groot gemeubileerd terras waar u kunt ontspannen onder het genot van een sappig ontbijt of een heerlijke barbecue kunt bereiden. Neem als vanzelfsprekend aan dat degenen die graag buiten willen koken, zullen genieten van de gegrilde groenten met het beste gezelschap van een glas wijn !! Maar altijd, na een fantastische dag op het strand, kun je dit bereiken door even een stukje te wandelen.



Binnen vind je de pure Mallorcaanse stijl rondom de 45 m2. De gezellige zitkamer met airconditioning zal u ontmoeten. Het biedt een tv-set en dvd- en cd-spelers, zodat u een tijdje kunt rusten en zich kunt vermaken. U vindt hier de eenvoudige keuken en deze is uitgerust met een keramische kookplaat. Deze kamer leidt naar de glazen eethoek met directe toegang tot het terras, zodat u binnen van uw gerechten kunt genieten als u dat wilt. Er is een slaapkamer met twee aparte bedden om te rusten, evenals een kast en ruimte voor een kinderbedje als u reist met uw baby. Ten slotte is er de badkamer met douche, waar u ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank vindt.



Port of Pollensa is een onvergelijkbare plaats waar je de authentieke essentie van het eiland kunt inademen dankzij de mensen die hier wonen en de natuurlijke omgeving. U vindt alle benodigde diensten, afgezien van het bezoeken van bezienswaardigheden zoals de kapel van de zogenaamde Calvari, in de stad Pollensa. Je moet gewoon 365 treden beklimmen om het te bereiken, elk correspondeert met elke dag van het jaar. Omdat het ook vlakbij het Tramuntana-gebergte ligt, is het perfect om te wandelen of fietsen. Het strand van Port of Pollensa is het dichtstbijzijnde, op ongeveer 400 meter afstand, maar we raden ook het paradijselijke Cala Sant Vicens aan, naast vele andere in de omgeving.



Geen huisdieren toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het vieren van feesten en evenementen is niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 0,4 km - Port de Pollença

Luchthaven: 68.6 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 10,9 km - Pollença Golf

Woonplaats: 0,01 km - Port de Pollença

Treinstation: 20,9 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,35 km - Port de Pollença

Veerboot: 9.9 km - Port Alcudia

Ziekenhuis: 30,2 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E8555



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging encinas 1

De ligging van "encinas 1" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.