Casa Mercat

2
Bungalow.Net logo

Dit is een gezellig en gastvrij appartement direct in het centrum van Pollenca, voor een onvergetelijke vakantie ervaring.

Het is een appartement van 40m2 op de eerste verdieping met een kamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche. Er is een ruime en mooi verlichte woonkamer ingericht met twee comfortablee banken waar u kunt relaxen, surfen op het internet met Wifi, televisie of dvd kijken. Verder vindt u hier een strijkijzer en een glazen tafel met stoelen voor vier personen.  

De gezellige keuken heeft alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, keramisch fornuis, elektrische oven, koelkast met vrieskast. Verder vindt u hier een wasmachine, strijkplank en strijkbout. Attentie; huisdieren zijn niet toegestaan.  

Pollença is een van de mooiste dorpen op noord Mallorca. Het was een van de favoriete plaatsen van schilders en artiesten als ze op het eiland leefden. Pollenca nodigt u uit om te genieten van zomeravonden met geschiedenis, nauwe straatjes, oude tradities, concert aan de rand van de stad, kunsttentsoonstelligen, bars, winkels, restaurants aan het hoofdplein met buiterterrassen de bruisen van activiteiten. De meest bekende bezienswaardigheden in Pollenca zijn de Romaanse brug en de Calvari, een kleine kerk op de topt van de heuvel in het midden van Pollenca. U moet wel 365 traptreden beklimmen voor het prachtige uitzicht, zeker de moeite waard.

15 minuten rijden verderop komt u bij de stranden van Port de Pollença, Cala Sant Vicens en Formentor. Dit zijn allemaal fijne zandstranden met kristlal helder water en vrij ondiep water, ideaal voor kinderen. U kunt hier ook deelnemen aan veel sporten en activiteiten zoals zeilen, kajakken, duiken en vissen. Er is een jachthaven waar u de luxe jachten en de kleurrijke en kleine vissersboten van de plaatselijke bevolking kunt bewonderen. Aan de zeepromenade zult u verrukt zijn over het mooie uitzicht over de baai terwijl u wat drinkt in een van de vele café's of restaurants die u hier aan zult treffen.   

Pollença en Port de Pollença bieden veel winkels met allerlei soorten plaatselijke en handgemaakte produkten. Op zondag is er markt in Pollenca en op de woensdag in Port de Pollenca, hier ontmoet u de lokale bevolking.   

Dichtbij de stad ligt de Pollenca golfbaan, met 9 holes, u kunt hier ballen en clubs huren. Er staat een restaurant voor de niet-spelers en er is een zwembad. Er is een golfleraar die regelmatig lessen en wedstrijden organiseert.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa mercat

De ligging van "casa mercat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.