Villa Isabel

8
Bungalow.Net logo


Welkom in dit prachtige huis voor 8 personen, dichtbij het strand Playa der Muro

De accommodatie beschikt over goed onderhouden en mooie buitenruimtes: ruime tuingebieden, een gemeubileerd terras, een tweede terras op de 1e verdieping, een veranda en een geweldige barbecue.



Het huis van 145m2 is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over 4 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning op de begane grond, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee tweepersoonsbedden op de eerste verdieping, waarvan 1 voorzien is van airconditioning). Er zijn 2 badkamers met een bad (één is op de 1e verdieping en de andere is op de begane grond). Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



De gezellige woon-eetkamer is ingericht met twee comfortabele banken, waar u rustige uren kunt doorbrengen na een stranddag terwijl u naar satelliet-tv kijkt of uw favoriete boek leest. De eethoek heeft voldoende ruimte voor 8 personen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een gasoven en beschikt over alle benodigde kookgerei. Er is ook een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank aanwezig.



Het huis ligt niet ver van de hoofdweg met gemakkelijke toegang tot alle hoeken van het eiland. Strandliefhebbers zullen het meest van de vakantie genieten. Het strand is bekend om zijn heldere water en is geschikt voor kinderen. Vanaf Playa de Muro bereikt u gemakkelijk Can Picafort of Port Alcudia.

Een auto is aangeraden maar niet noodzakelijk. Elke 15 minuten rijdt een lokale bus naar Port Alcudia, Port Pollenca of Palma. In Puerto de Alcudia vindt u tal restaurants met allerlei soorten eten, kledingwinkels, souvenirswinkels en supermarkten. De grootste ligt aan de weg naar Alcúdia, vlakbij een benzinestation.

U zult graag de oude binnenstad van Alcudia bezoeken met zijn smalle geplaveide straten, de kerk en de oude muur. In Alcudia vindt u prachtige bars om van een drankje te genieten. Op donderdag en zondag is er een lokale markt in Alcudia, dan wordt het centrum van de stad druk en levendig.

Vergeet niet de Romeinse ruïnes te bezoeken, waar u een prachtig amfitheater kunt zien. Dit appartement is ideaal als u op zoek bent naar een vakantie dichtbij het strand in een van de meest bezochte gebieden van Mallorca!



Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie

Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten

Het houden van evenementen is niet toegestaan



OPMERKING: 

De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



AFSTANDEN

Strand: 0.18 km - Platges de Muro

Luchthaven: 69 km - Palma

Golf: 7 km - Alcanada

Dorpscentrum: 11 km - Muro

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bus: 0,2 km - Platges de Muro

Veerboot: 7 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 0,1 km - Hospital de Muro







Toeristenvergunning: 13163/2015

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa isabel

De ligging van "villa isabel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.